Pozerate niekto v telke, alebo ste tam osobne? To co je za magorizmus, co tam za cocotov nabehlo, dajte info. Byt policajtom tak ich tam deriem jak spinave vreco. Normalne krv vo mne vrie jak ma nasr4li. To som tam chcel ist s malym synom pozriet, to uz aby sa clovek bal chodit s detmi aj na taketo akcie
akurat som to chcel pridat. Nechapem, nesiel som a tesil som sa ako si to doma v klude pozriem, no a je z toho toto. ***** protestujuci, evidentne prisli robit bordel a nic ine..chudaci ludia co su tam, to zas bude hanba v europe.
ved kludne nech kazdy protestuje proti comu chce, ale dnes ako som videl tie tupe nackovske vypatlane tvare v meste, vedel som, ze bude problem. dufal som, ze sa nestane co sa stalo..boha
To ani protestujuci neboli, ved to boli chuligani, co si vyslovene priski do niecoho kopnut, takto sa neprotestuje, chudak kameraman co dostal na celo. Normalne som si musel ist zapalit jak ma nasrali. Na futbale nech sa dobiju ale nantakomto podujati?
Také nervy mám z toho... už len z toho, že sa niečo také dostalo na Slovensku do TV bolo super a potom z toho toto, tak sa DH (alebo vo všeobecnosti mtb) dostane do povedomia ľudí úplne negatívne a hlavne na SVK, kde je to s mtb neskutočne biedne :/
Presne, ja som nahodou prepinal telku a pozeral ze davaju live prenos, ze super aj moj 2,5 rocny syn to so mnou zacal pozerat a potom taketo zabery. Hanba, pritom policajti boli kusok na hodžku, to ich nemali vyprevadzat kade lahsie, jak sa mohli dostat k pretekom. Hanba az az, sa nebudem cusovat filipovi ak ho po tomto to prestane bavit organizovat
... lutujem tych pretekarov co merali cestu z Brazilie, Australie a pod. a hlavne Filipa Polca, ktory sa snazi urobit super podujatie a dopadne to takto
... z tych protestujucich uboziakov by som urobil na trati novu pasaz, nieco v style rock garden
hamba velka tiez som tam chcel ist aj s dcerou ze pozrieme ale nakoniec sa jej nejak chcelo spat tak sme to pozerali v telke (zaspala nastastie) ale toto co sa tam udialo tak to sa ani neda komentovat. policajti ich mali mlatit hlava nehlava a kopat az na kamzik.
sme si zase urobili reklamu, chudak FIlip snazi sa nieco urobit a zviditalnit slovensko a takto to dopadne kvoli tupohlavym debilom.
Neviete niekto či pretek pokračuje, alebo ho zrušili? Škoda, že sa to stalo akurát na takomto preteku a ešte aj v priamom prenose. Slovensko zase raz nesklamalo:(
Isiel som okolo pred chvilou po novom moste do mesta autom a par ludi tam postavalo pod hradbami aj hore ale to asi viacmenej pozerali co robia policajti, inak prazdno... Policajtov dost aj na novom moste:-) chudaci maju rocne 5 city pretekov a jeden im zrusia prepnuty magori, toto sa asi ani v brazilii nestane kde je vacsia kriminalita
Takze pajaci rozbili spodnu cast trate, sa nepokracovalo, na foto mali tusim slovanisticke kukle, ako inak, vsetku fotodokumentaciu by mala prebrat policia a kazdeho jedneho predvolat a na predvolani si ich podat, za to ze nezainteresovanym ludom dom ublizuju, chamraď
ked vidim tie tupe ksichty na foto...demente geneticke crty, ludsky odpad, zbytocne existencie...za vandalizmus a primitivne chuliganstvo pracovne tabory a do posledneho centu vsetky skody a odskodne uhradita...rychlo by ich to preslo...
ktore myslis video ?
zase nemohol byt policajt vsade. podal toho co som videl tak zasiahli rychlo.
tazko sa podla mna za sahuje ked mas plne mesto *****
mali ich mlatit hlava nehlava ale to by sa zase porusili ludkse prava prazdnych hlav.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... z tych protestujucich uboziakov by som urobil na trati novu pasaz, nieco v style rock garden
sme si zase urobili reklamu, chudak FIlip snazi sa nieco urobit a zviditalnit slovensko a takto to dopadne kvoli tupohlavym debilom.
Takze pajaci rozbili spodnu cast trate, sa nepokracovalo, na foto mali tusim slovanisticke kukle, ako inak, vsetku fotodokumentaciu by mala prebrat policia a kazdeho jedneho predvolat a na predvolani si ich podat, za to ze nezainteresovanym ludom dom ublizuju, chamraď
sokujuce a smutne...
zase nemohol byt policajt vsade. podal toho co som videl tak zasiahli rychlo.
tazko sa podla mna za sahuje ked mas plne mesto *****
mali ich mlatit hlava nehlava ale to by sa zase porusili ludkse prava prazdnych hlav.