Pridavam zopar fotiek z tyzdnoveho pobytu v Rakuskom Nasfelde. Poriadne kopce s uzasnymi vyhladmi, radost jazdit, pocasie je vsak take aprilove, dneska bolo v horach 9 stupnov s ladovym dazdom. Fotky nemam kde teraz upravit takze originalna velkost
zopar foto zo vcera. trufam si tvrdit, ze toto je snad najkrajsia trasa v blizkom okoli Zvolena. od priehrady do Slatinky po pravom brehu rieky Slatina (v smere toku) je to celkom adrenalin, treba sa miestami prebrodit lukami s metrovou travou a obcas aj potlacit, v dedine Slatinka si oddychnete a pokochate sa krasnymi chalupkami, odtial nasleduje stupanie na vrch Hrabovec (cca 700m n.m.), a nakoniec zjazd do Sekierskej doliny, kde vas v sportcentre Ekoma caka zasluzena zlata odmena
Už dlchšie mi vŕtalo v hlave aké by to boli ísť na biku niekam a nájsť si vhodbé miesto na prenocovanie pod holým nebom. Tak som skúsil a paráda, aj keď na začiatok iba kúsok za mestom. Túlanie po ZoboreOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Na dnes Klak za vsetkych moznych podmienok. Dazd, krupy, bahno ale aj miestami slnecno a suche trate. Najviac bolo asi bahna s tym boli spojene aj pady Krasy prirody za to vzdy stoja
takmer tri stvrtiny vyjazdu som mal vdaka tomu len dva prevody, radil som len vpredu velku a malu pilu aspon trochu teraz viem, ako sa citi fixkar s jednym prevodom.
no musíte mať toho "mega" odjazdené keď si dovolíte napísať toto - Taliansko nás už nebaví a sterilné Rakúsko, či Švajčiarsko sú tak nudné, že tam pôjdem, keď budem senilný dôchodca túžiaci rozjímať na lavičke a cucať predraženú malinovku...hlavne po tom príbehu z Vlkolínca ale tak každému chutí niečo iné
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Túlanie po ZoboreOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Foto len
trasa