zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Vittoria Barzo 29*2,25"...
inak Tesak ten ježko nie je žiadna patália, počas jazdy ani nevieš, že sa ti náhodou vytvorí...ja som ho zaregistroval pri centrovaní prasaťa brzdy, keď pomaly točíš kolesom...vybrať ho je robota na 2 minúty a stále je v plášti dosť tmelu na to aby to zalepilo prípadný defekt...a p.s.: defekt opravím na pretekoch za 3 minúty
A každému čo to používa želám veľa veľa spokojných km
inak Tesak ten ježko nie je žiadna patália, počas jazdy ani nevieš, že sa ti náhodou vytvorí...ja som ho zaregistroval pri centrovaní prasaťa brzdy, keď pomaly točíš kolesom...vybrať ho je robota na 2 minúty a stále je v plášti dosť tmelu na to aby to zalepilo prípadný defekt...a p.s.: defekt opravím na pretekoch za 3 minúty
to je ta TNT verzia?
Rozmyslam ze by som zobral 26*2,25" dopredu a 2,1 dozadu.
http://www.pinkbike.com/news/vittoria-barzo-tire-review-2015.html
TNT je prakticky UST plast .. jazdil som to dlhsie. Doporucujem.
Tie contiky sú ktoré?
Tie contiky sú ktoré?
Continental X-King UST 2.4"
Kedysi som kupil aj Geax Datura, co su brutalne veci do blata, povodne na sneh, ale naposledy ked som ich nahodil, tak sa mi zdali uzke