Zdravím vás, som z Nitry, no bikovanie tu po Zobori ma už moc nenapĺňa, mám to tu už moc okukané, preto hľadám pojazdy niekde v okolí Novej Bane, Banskej Štiavnice, Žiar nad Hronom.. XCcéčkovanie po lese ma toľko nebaví, nakoľko som sa predošlých 5+ rokov venoval downhillu, oblubujem rýchle traily, zjazdy, strmé rozbite kamenisté úseky, chapete:) Rád si pri tom vychutnám aj peknú prirodu, výhľady, zaujimavé miesta, dlhé výšlapy. Ak poznáte a viete o nejakých trasách v širšom okolí Nitry, budem vďačný ak sa tu o ne podelíte Vďaka
Nová Baňa, kopec Háj, to je samý singláč, vratan enduro vloziek Oproti pod Chmom je tiez singlac. Zjazd po zelenej do Tekovskeho hradku sa ti myslim zapaci, kedze su tam aj kamene Z Tribeca dole po cervenej je to celkom zaujimave. Dalej je zaujimavy zjazd zo Sute do Sasova (este som ho nesiel, len poslednu korenovu pasaz z hradu). Ak oblubujes haldy sutrov, tak este byvaly polovnicky chodnik kusok pod Chlmom smerom na Stiavnicu, ale je to masaker , kratky ale vtipny je usek z Velkeho Lysca, z Medvedieho vrchu ide nejaky singlac (zatial neviem presne kde je), technicka vec je na Člnku (cervena TZ) Pekny singlac je zlta z Velkeho Inovca, ale potom uz je to zvaznica, dalej korenovy usek po cervenej na Obycke luky (pozor, lahko sa smerom dole da netrafit ). Dalej Sedlova skala nad Starou Hutou vyzera, ze by mohla mat urcity potencial, zatial nepreskumane.
Vďaka, napísal si toho naozaj dosť
Včera som vyskúšal Veľký tribeč po červenej od Kostilian pod Tribečom hore aj dole. Hore od polky abosultne nevyšlapateľné pre mňa, zato dole to bolo na jednotku, technické, rozbité, náročnejšie, tak si to predstavujem, len škoda že to celé bolo veľmi krátke.
"Oproti pod Chlmom je tiez singlac" - obávam sa že mne to takto nestači napísať, trebalo by oveľa oveľa podrobnejšie čo a ako trafiť, preto, ak nevadí by som ta niekedy kontaktoval cez správu pre bližší opis trás.
To ano .. nechcelo sa mi sem davat gpx, nemam ho vyrezany z trasy http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=175190 .. je to cervenou, je tam viac tociek, z toho gpxka to nevidno. Inak je to polovnicky chodnik, podla mapy NLC
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Včera som vyskúšal Veľký tribeč po červenej od Kostilian pod Tribečom hore aj dole. Hore od polky abosultne nevyšlapateľné pre mňa, zato dole to bolo na jednotku, technické, rozbité, náročnejšie, tak si to predstavujem, len škoda že to celé bolo veľmi krátke.
"Oproti pod Chlmom je tiez singlac" - obávam sa že mne to takto nestači napísať, trebalo by oveľa oveľa podrobnejšie čo a ako trafiť, preto, ak nevadí by som ta niekedy kontaktoval cez správu pre bližší opis trás.