Trochu narýchlo ale skúsim.
V nedeľu plánujeme výjazd na Radhosť (Pustevny). Ide sa autom z Čadce cez Bumbálku do Prostrednej Bečvy a stade už na bikoch hore na Radhošť až ku drevenej kapli a potom cez Trojanovice poza kopec do Rožňova pod Radhoštěm a cez Vigantice dokončiť okruh. Celé to má cca 50km. Radhošť má niečo cez 1000 m n. m. Šiel by niekto? Len si treba dopravu zabezpečiť, ja v aute uveziem len seba a Joža. Eventuálne ak by sa zhodili obe kolesá tak tam možno natlačím aj tretieho, ale ešte som to takto neskúšal (malý kufor). Odjazd z Čadce okolo deviatej od Lídla.
Super! Vedel by si poradiť aj nejaké bezplatné parkovisko? Našiel som jedno pri kostole v prostrednej Bečve a potom jedno v centre Hutiska.
Zajtra doladíme detaily
S veľkým predstihom avizujem aj výjazd na Lysú horu.
Pravdepodobne v júli. Autom do Frýdlantu nad Ostravicí a potom cca 62 km jazda na biku. Bolo by fajn kráľovnú skúsiť vo väčšej partii. Ak máte niekto vážny záujem, hláste sa. Času na dohodnutie presného dátumu máme nateraz veľmi veľa.
Ako zaujímavosť dodávam že výstup na Lysú je z Pražma hodnotený v rámci pravidiel Tour ako HC vrchol!
Dávame dohromady partu na Lysú horu (100% asfalt, ale máme horské biky, stretávka vo Frýdlantu nad Ostravicí -dopravu poriešime).
Ak bude počasie tak najpravdepodobnejší termín je víkend 11 - 12. júl. Prípadne aj v týždni, ale to ešte termín nemáme. V každom prípade by to malo byť medzi 6 až 22 júlom.
Má tu niekto záujem?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trochu narýchlo ale skúsim.
V nedeľu plánujeme výjazd na Radhosť (Pustevny). Ide sa autom z Čadce cez Bumbálku do Prostrednej Bečvy a stade už na bikoch hore na Radhošť až ku drevenej kapli a potom cez Trojanovice poza kopec do Rožňova pod Radhoštěm a cez Vigantice dokončiť okruh. Celé to má cca 50km. Radhošť má niečo cez 1000 m n. m. Šiel by niekto? Len si treba dopravu zabezpečiť, ja v aute uveziem len seba a Joža. Eventuálne ak by sa zhodili obe kolesá tak tam možno natlačím aj tretieho, ale ešte som to takto neskúšal (malý kufor). Odjazd z Čadce okolo deviatej od Lídla.
Návrh trasy:
Zajtra doladíme detaily
...
Jasné, že dáme nášup! A aký!
Ale dosť bolo srandy, kráľovná nerada čaká:
No nic uz len papat citrony a nabudúce sa hlasim
Pravdepodobne v júli. Autom do Frýdlantu nad Ostravicí a potom cca 62 km jazda na biku. Bolo by fajn kráľovnú skúsiť vo väčšej partii. Ak máte niekto vážny záujem, hláste sa. Času na dohodnutie presného dátumu máme nateraz veľmi veľa.
Ako zaujímavosť dodávam že výstup na Lysú je z Pražma hodnotený v rámci pravidiel Tour ako HC vrchol!
Prvý nástrel trate:
Ak bude počasie tak najpravdepodobnejší termín je víkend 11 - 12. júl. Prípadne aj v týždni, ale to ešte termín nemáme. V každom prípade by to malo byť medzi 6 až 22 júlom.
Má tu niekto záujem?