v piatok ideme fotit zapad slnka, vychod slnka, mesiac v splne a este aj toto...... toto???......super..... matvej11 zapamataj si suradnice kde bude Jupiter a Venusa!!!!
tesak neboj, vidno ich teraz kazdy vecer pri zapade slnka, teda okolo 21:00-21:30, staci sa pozret smerom na zapad. Keby si nebyval hned pod horou, tak by si ich videl aj ty
ja hlavne byvam 100 m od Malych Karpat a aspon 30km od BA a to mi je vzacnejsie ako nejaky Jupiter ci Venusa..... sak si ich v piatok kuknem a staci.... nech putuju dalej chalani
v meste toho tolko nie je vidno. dnes, vlastne vcera som mal moznost ist na jedno vyyyysoke poschodie domu v BA na Drieňovej ulici tak som si zobrat aj fotak Venusu a Jupiter som sice zachytil ale nebol to ciel. az doma na fotke som si vsimol ze vedla pravej vezicky hradu je vidno aj rozhladna Konigswarte nad obcou Berg. Z Geldeku bude obloha urcite uzastna. snad sa nejaka fotecka podari...
to je stara znama vec - staci si kupit "slovensku" Carte d'or a vybehnut do Kittsee kupit rakuske Cremissimo - cena rovnaka, chut neporovnatelna. Pritom rovnaky vyrobca - Unilever. Preto to predavaju vo vychodnej europe pod znackou Algida a nie Eskimo/Langnese ako v AT/DE.
ale napriklad Jogobella jogurty co sa u nas predavaju su uz Made in DE - pritom rok-dva dozadu boli vyrabane v Polsku. A celkovo myslim ze pribudaju kvalitne potraviny z DE/AT v nasich obchodoch - aspon v Bratislave.. len treba pozerat po hornych (drahsich) regaloch a nie na cenovky
..a ked v clanku kritizuju kvalitu Ramy - no, ehm, ked niekto kupuje taky grc namiesto praveho masla, tak si za to moze sam
Jj, mna zaujalo, ze vraj aj cehmicky rozbor nieco preukazal .. ale zas EU schvalila, ze to iste moze v jednej krajine mta take zlozenie v inej zas ine. Preco asi Hlavne, ze sa da vybrat z 20 roznych farieb obalov.
kto poradí,ako najlepšie zaplatiť zálohu na dovolenkový pobyt v ČR ? platba je do českej banky v korunách-údaje o platbe-v.s. a číslo účtu mám , platba je 1000 czk
opýtaj sa na to majitela účtu.. pretože sú dosť vysoké poplatky pri prevode na inú menu (na jeho strane)
sme to skúšali pred pár mesiacmi 1€ zo SK Tatra banky na CZ ČSOB a TB si vzala klasický poplatok pár centov a v Čechách naúčtovali 150kč (čo je min poplatok, alebo berú % sumy)
kto poradí,ako najlepšie zaplatiť zálohu na dovolenkový pobyt v ČR ? platba je do českej banky v korunách-údaje o platbe-v.s. a číslo účtu mám , platba je 1000 czk
Fio banka, otvoriť učet v EUR a CZK, poslať/vložiť eura na eurovy učet a potom na svoj učt v CZK. A stade v ramci českeho bankoveho systemu poslať platbu obchodnikovi za dovolenku v CZK. Ziadne dalšie poplatky.
to teda nie je úplne jednoduché-nemáte niekto účet v SK aj CZ ? pomohlo by mi to,ak by platba odišla ešte dnes,ja pošlem na váš účet v SK sumu v Eurach-ak by bol niekto ochotný,prosím cez súkromné správy,Dík.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
32 na 1. krát
http://www.zive.sk/clanok/106101/ceny-elektroniky-maju-stupnut-najviac-tv-pre-novy-zakon
toto je lepsie
http://www.cas.sk/clanok/322156/husky-zjedol-kolacik-s-marihuanou-droga-mala-nanho-desivy-ucinok.html?utm_source=zive.sk
Da sa to vidiet smerom na zapad. Momentalne su Jupiter a Venusa akoby jedno jasne teleso. To menej jasne je asi Regulus?
edit: Uz to zaslo za horizont, cize to nie je vidiet. To bolo teda fakt velmi kratko.
to je stara znama vec - staci si kupit "slovensku" Carte d'or a vybehnut do Kittsee kupit rakuske Cremissimo - cena rovnaka, chut neporovnatelna. Pritom rovnaky vyrobca - Unilever. Preto to predavaju vo vychodnej europe pod znackou Algida a nie Eskimo/Langnese ako v AT/DE.
ale napriklad Jogobella jogurty co sa u nas predavaju su uz Made in DE - pritom rok-dva dozadu boli vyrabane v Polsku. A celkovo myslim ze pribudaju kvalitne potraviny z DE/AT v nasich obchodoch - aspon v Bratislave.. len treba pozerat po hornych (drahsich) regaloch a nie na cenovky
..a ked v clanku kritizuju kvalitu Ramy - no, ehm, ked niekto kupuje taky grc namiesto praveho masla, tak si za to moze sam
sme to skúšali pred pár mesiacmi 1€ zo SK Tatra banky na CZ ČSOB a TB si vzala klasický poplatok pár centov a v Čechách naúčtovali 150kč (čo je min poplatok, alebo berú % sumy)
Fio banka, otvoriť učet v EUR a CZK, poslať/vložiť eura na eurovy učet a potom na svoj učt v CZK. A stade v ramci českeho bankoveho systemu poslať platbu obchodnikovi za dovolenku v CZK. Ziadne dalšie poplatky.
edit:vybavené,vďaka.