a ešte bol jeden dôvod na výmen tlmiča-mám takú úchylku,že tlmič aj vidla by mali byť od jedného výrobcu,teraz je to o.k. aj funkčne,a hlavne vzhľadovo-ten FOX chodil dobre,ale vždy ke´d som sa naňho pozrel,strááášne mi tam ten Kashima dezign nesedel,terza už som spokojný
ved ho ani vidno nebolo
ja by som tiez niekedy vymenila tlmic, ale nikdy to nestihnem, lebo rámy nič nevydržia
a zelena z chaty pod klac. magurou dole je dobra? zo sedla p.suchym k chate sa mi pacila a aj zltu som vtedy siel na expedicii ,tak som navrhol ze pojdeme tuu je aj dlhsia ,ale....co odporucite?
zelena je pekna, ale stale na brzdach a chodi tam dost ludi tak opatrne. Je tam aj alternativna ktora zacina na konci luky vid gpx, minuly rok som tom dost casto chodil neviem teraz ako to vyzera.
ved ho ani vidno nebolo
ja by som tiez niekedy vymenila tlmic, ale nikdy to nestihnem, lebo rámy nič nevydržia
sú aj také rámy,ktoré vydržia toho dosť-väčšinou ani nemajú na ráme nápis "svetovej" značky ten tlmič je vidno aspoň zboku,a ešte aj dobre funguje (ale zajtra asi trochu vyvložkujem + aj - komoru,k prepákovaniu zadnej stavby to chce trošku viac progresivity
Priprava na viacdnove vyjazdy. Husky Extreme Espace -6°C. S obalom som navazil 1190g. Karimatka Husky Foal 1,2 cm ma 381g.
ten spacak mam, ale nic moc. pri nizsich teplotach som v nom klepal neskutocnu kosu. a to som bol obleceny. ale na leto, pripadne teplejsiu jar/jesen, je fajn. hlavne ta vaha a velkost.
Ja mam ten spacak 2 roky...a neviem si ho vynachvalit hlavne vahu a skladnost...spal som v nom aj v zime na rybach ked bolo -2 ale to uz neodporucam aj ked som vyklepal co sa dalo ale prezil som
Ja zvazujem ze na jar leto si kupim nejaky micro 600g spacak a na chladnejsie nejaky paperak...mne je povetsinou v spacaku teplo takze sa iba prikrivam ale u kazdeho je to ine
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ved ho ani vidno nebolo
sú aj také rámy,ktoré vydržia toho dosť-väčšinou ani nemajú na ráme nápis "svetovej" značky
ten spacak mam, ale nic moc. pri nizsich teplotach som v nom klepal neskutocnu kosu. a to som bol obleceny. ale na leto, pripadne teplejsiu jar/jesen, je fajn. hlavne ta vaha a velkost.