nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Ja verim ze sa najdu talenty, myslim ze aj slovenska cyklistika je trochu dalej ako pred 5-10 rokmi. Vsetko je to základni a výbere. Možno niekto tu vie, ci mame nejakych potencialnych cyklistov v mladezi
http://www.spiner.sk/pin/21346/sagan-zase-zabaval-pozrite-sa-co-vyviedol-nibalimu-pri-rozhovore/
Hlavna uloha Petra bola vcera v tom aby stiahol unik a dotiahol Alberta do prvej skupiny kde boli vsetci favoriti.Nebyt toho sancu na vitazstvo by mal ovela vyssiu. Vcera to bolo velmi tazke. Napisat si ,ze bol priemerny,no chapem ty budes zrejme asi profik. sadni si na bike a prejdi sa 220km.
tino888 pre teba
With the rim of the wheel broken and hitting the brakes, the Spaniard battled to stay within the group of favorites - and managed to reach the finish without conceding time to his main rivals.
"We realized that it would not be possible to change the wheel," Contador said. "I hung on there, with the help of my fantastic teammates, especially Peter Sagan, who sacrificed himself for me."