nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
ja sa skôr divím.. to si ako myslel, že mu na to neprídu? veď je to snáď najstarší doping v cyklistike...
cize asi je to fakt len na tu unavu...
Nerozumiem. Niektori cyklisti fetovali, ale odpusta sa im to (napr. Pantani), lebo boli milacikovia naroda. Niektori sa na fetakov ponasaju celkom dost (nebudem menovat, ale v sucastnosti ich vidime viacerich). A ked sa im na to pride, tak az tak nevadi. Ved su to cyklisti. Ako sa ale pozerame na obycajnych fetakov? Staci sadnut na bicykel a uz ich ma kazdy rad.
Myslím, že si to špatne pochopil. Kokaín nie je legálny. Iba nie je na zozname zakázaných látok WADA v mimosúťažnom období. Takže keď ťa načapajú a nezávodíš tak máš na krku akurát miestnu políciu pretože IMHO vo väčšine EU je užívanie kokaínu trestné.
cize asi je to fakt len na tu unavu...
Fakt, že nefiguruje na zozname zakázaných látok v mimosúťažnom období neznamená, že je povolený
Ani v Amsterdame ich nemajú moc radi
samozrejme ... som to zle napisal