nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
A co si tak pod tym predstavi bezny divak?
EDIT: Doplnim, nemaju z toho nic. Pokial tie cisla nevidim na svojom vykone, nic si pod tym nepredstavim. Rovnako ako ked si clovek, ktory nejazdi nevie predstavit, ze 50 je slusna rychlost (v aute sa zda byt velmi nizka), a ze ani do kopca ist 30 nie je len tak.
No vravel, ze top jazdci maju 7 wattov na kg, tak si vypocitaj.
Ako tu už niektorí chalani napísali,pravdepodobne je po Tour,pokiaľ sa Chrum nezapletie do nejakého vážneho pádu,alebo ho nezastavia nejaké zdravotné komplikácie.Pretože dnes bola len prvá vážna etapa a on už nadelil konkurencii také ,,sekery" že toto tak ľahko nepredýchajú.Nám ostáva len veriť,že ešte sa nájde aspoň jeden,ktorý to ako tak zdramatizuje,ale to je len v rovine teórie.Sagana som dnes na šp.prémii nepochopil,zrejme mu zabudli pripomenúť, že rozdiel je len 3 bodový. Olega dnes klepne od jedu.
Fleche Wallonne 1994 (Gewiss EPO Attack)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down