Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
Výpredaj savings CTM SCROLL Pro 29 bicykel, strieborná/čierna
2 599 €
savings
MOC 3 899 €
-20% Orbea OCCAM M30 29 bicykel, ice green/jade green carbon view
3 499 €
-20%
MOC 4 399 €
Výpredaj -33% Bianchi METHANOL CV FS 9.3 29 bicykel, celeste CK16/black
3 599 €
-33%
MOC 5 399 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, panama yellow
4 399 €
-17%
MOC 5 699 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
Výpredaj -20% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
3 599 €
-20%
MOC 5 299 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon SE 2 29 bicykel, fluo žltá
3 549 €
-12%
MOC 5 099 €
-20% Rocky Mountain Instinct C50 TOUR C1 29 bicykel, zlatá/červená
3 999 €
-20%
MOC 5 600 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
potřeboval bych poradit s velikostí kola – mám doma 2 AL SLX 7.9 – M a L. Mám 178cm, 83cm nohy. Objednal jsem L, a u něj mám v botách cca 0,5 cm nad kostí (nikoliv nad pytlíkem) – takže by nějaký neopatrný seskok docela bolel. Tak jsem pro jistotu zkusil ještě M a to je na výšku ideální, mám ale strach, že možná trošku malé. Můžete poradit?
Fotky ke srovnání v příloze. M = zleva doprava, L = zprava doleva. Ostatní jsou označené. Nemám na sobě nášlapy, ale jsou stejně vysoké.
Videa jsou tady:
M (nižší sedlo) = https://www.youtube.com/watch?v=HXE6twXIzeg
M (sedlo ok) = https://www.youtube.com/watch?v=8vOh0DtaTZo
L = https://www.youtube.com/watch?v=gRSWAfc10-Q
L2 = https://www.youtube.com/watch?v=Gem19UVTyro
Osobně se cítím o něco lépe na L, ale bojím vysoké horní trubky. M mi přijde až moc cestovní pozice, ale zase je nižší trubka. Ale mozna by M zachranil delsi predstavec?
Díky,
Jirka
ahoj,
ja som mal tiež obavu z 29"
inak mám miery asi ako ty a zobral som M, aj keď mi to dávalo že S
na jeseň som predal starý bajk a nejako s am nepodarilo vystriehnuť Outlet u Canyona, až v decembri som objednal Grand Canyon AL 6.9
keď som naň sadol, takmer vôbec som nezbadal zmenu vo veľkosti kolies. teda zmena bola badateľná, ale nie tak, žeby som z toho ostal vykoľajený a vôbec mi to nevadilo...
ja mám 191 cm a mám XL pri rovnakom bajku...Ako bolo vyššie povedané, jednoznačne XL...
potřeboval bych poradit s velikostí kola – mám doma 2 AL SLX 7.9 – M a L. Mám 178cm, 83cm nohy. Objednal jsem L, a u něj mám v botách cca 0,5 cm nad kostí (nikoliv nad pytlíkem) – takže by nějaký neopatrný seskok docela bolel. Tak jsem pro jistotu zkusil ještě M a to je na výšku ideální, mám ale strach, že možná trošku malé. Můžete poradit?
.....
Osobně se cítím o něco lépe na L, ale bojím vysoké horní trubky. M mi přijde až moc cestovní pozice, ale zase je nižší trubka. Ale mozna by M zachranil delsi predstavec?
Díky,
Jirka
tie linky na videa nafunguju...
podla foto je ti ok aj to Mko.. dlhsi predstavec by sa mozno hodil.
ale nic nepokazis ani tym Lkom... nemyslim si, ze pri beznom jazdeni si budes vajcia buchat o hornu ramovu trubku alebo o predstavec
priznam sa, ze mam 188cm a take nieco som nikdy neriesil, a pritom mozno aj ja keby som sa postavil hentak s mojim trekom, tak si tiez budem vajcia suchat o hornu ramovu trubku
Chcem sa vsak opytat dve veci: 1) po namontovani predneho kolesa mam pocit ze je blizsie k lavej nohe vidlice (pri pohlade z biku) a nie je uplne v strede. Ked som sa to snazil odmerat metrom, tak sa mi zdal rozdiel niekolko mm. Je to podla Vas v poriadku? Mozem na biku jazdit a neposkodi sa tym alebo sa tu musi hned opravit?? vsimol som si ze sa to niekolko stran dozadu riesilo. Napisal som aj do Canyonu tak som zvedavy na odpoved.
2) druha vec je ta, ze mam prvy bike s kotucovymi brzdami a chcem sa preto opytat, ci je normalne ked idem na bicykli a dlhsi usek bez brzdenia a potom stlacim brzdu, tak na zaciatku zacut male cinknutie?? vsimol som si to pri prednej brzde, pri zadnej som to akosi neregistroval.
kimlo Taky si rikam, na rovinu bych asi zvladl obě velikosti
Rikam si, ze M s predstavcem a malym offsetem na sedlovce by bylo asi ok. Ale na L se pri jizde citim jako doma
Pri pohľade na tie foto by som určite bral L. Myslím, že to M by nebolo moc pohodlné na dlhšie jazdy. Samozrejme ide len o môj názor a moje preferencie.
ma byt v príbale aj sada na odvzdusnenie Reverba a Guide brzd??
Poslali ju dodatočne ak chýbala?
Diki
To cinknutie si nevsimaj:) je to normalne, kedze tam brzdove platne nedrzi skrutka ale iba zavlacka, tak to niekedy takto cinkne, resp. to moze byt aj posunom dosiek pri dosadnuti na kotuc v ramci vole v uchyteni.
EDIT: vidím, že sa na to medzitým vyjadril v inej téme
EDIT: vidím, že sa na to medzitým vyjadril v inej téme
hej hej pozerám