krasne tie garminy. Ja uz 3 dni premyslam, ci ist do fenix 2 alebo nie... Neviem sa nejako rozhodnut, lebo mi pridu drahe ale proste sa mi velmi pacia aj na bezne nosenie oproti forerunner 220...
keď ti môžem doporučiť radšej došetri a priplať za fenix3 okrem roznych fičuriek naviac oproti fenx2 najpostatnejšie su tri a to 1.nabeh GPS v podstate pár seknud na fenix2 to niekedy dosť trvalo, 2. ak behávaš tak aj hrudný pás HR.Run kde si vieš pozrieť kadenciu,vertikálnu osciláciu a kontakt nohy zo zemou,3. informáci o odhadoch VO2
delarosa: pripájam sa k rastovi, tiež som riešil túto dilemu a nakoniec to po nekonečnom čítaní všetkých možných aj nemožných recenzií na oba "stroje" vyhral fenix3. Jednak aj pre veci, ktoré vie naviac voči f2 (hlavne notifikácie sa u mňa ukázali ako fajn vychytávka), ale hlavným dôvodom bolo, že na f2 som čítal dosť negatívne referencie na FW s veľkým otáznikom, či garmin vydá nový "patch". A to ma odradilo. Jasné, aj f3 má nejaké chybičky, ale jednu zásadnú (tzv. "resume later") už práve vyriešili...
Dnes mi dorazil z UK na predobjednavku zaplateny najnovsi bikecomp od Garmina, Garmin Edge25. Je to suverenne najdrahsi maly cyklokomp vobec (podla mna). Mna konkretne vysiel na dve kila, ale chcel som ho. Conan, s.r.o. na svojej sk stranke ani netusi ze Garmin robi tieto mini gps cyklokompy (Edge 20 a Edge25). Kupil som to ako nahradu za ukradnutu 810. Mapu a ostatne ficurie som na nej aj tak v podstate nepouzival. Zajtra prvy test na biku. Jedna z mala nevyhod je unikatny nabijaci kabel, este jeden budem musiet zrejme dokupit kedze mam viac locations kde to budem pouzivat/skladovat.
len su o 100e drahsie.. Prave preto vaham, lebo videl som ake mal chalan s f2 problemy. Okrem trochu sem-tam nepresneho GPS to nabiehalo dost dlho kym naslo polohu atd atd... Mozno iba zly kus, neviem... Ale co som cital, tak do F3 sa neda nahrat GPX, co zase mozno nemusim vyuzit, predsalen svoj Galaxy Note 3 mam vzdy so sebou a tam s GPS nie je vobec problem. Hlavnym problemom pre mna pri F3 je cena, v tomto pripade uz vazne premyslam nad forerunner 220. Lebo potrebujem aj hrudny pas a forerunner su proste o polovicu lacnejsie. Na moje nestastie sa mi ale vobec nepacia tak by to bolo asi tazsie sa na ne vobec pozerat
Akurat do F2 sa dala hacknut jednoducha topo mapa, na F3 to zatial neurobis. Inak ale F3 vyhrava (aj ked na nepresnosti v GPS je vela staznosti). Smart notifikacie su super.
hmm, dnes vramci akcii na canyone Virb Elite za 195 + postovne - oplati sa to ? ...co sa tyka videa, najlepsie vyzeraju zabery z hrudneho popruhu - ten tvar Garmin Virb je ale dost nestastny, tam sa skor hodi gopro, nie ?
hmm, dnes vramci akcii na canyone Virb Elite za 195 + postovne - oplati sa to ? ...co sa tyka videa, najlepsie vyzeraju zabery z hrudneho popruhu - ten tvar Garmin Virb je ale dost nestastny, tam sa skor hodi gopro, nie ?
sold out ...
objednal si ?
to uchytenie na hrudny pas by ma tiez zaujimalo - skusal to niekto ?
Neobjednal. Keby niekto napisal ze to nosi na hrudi a je to ok tak to zoberiem, ale tvarovo sa to skor hodi na prilbu... pozeram akurat ze na dlzku to ma 11cm, takze na nejaky hrudny popruh to bude nepouzitelne, resp asi to bude moc zavadzat...
na youtube najdes vsetko ...a teraz to uz je jedno ked to maju vypredane... to maju vzdy na kazdy den jeden akciovy tovar, zajtra bude zase nieco ine....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nema, nema, nevydrzi. Este nieco ?
To si čital hluposť. Je to otazka 1min a gpx mas v F3
sold out ...
objednal si ?
to uchytenie na hrudny pas by ma tiez zaujimalo - skusal to niekto ?
videl si zabery, ked ju mal jazdec na prilbe ?
ak ano, tak kde ?