nemusíš tam mat nikoho, stačí ked zadaš svoje meno, adresu pošty, a napises tam NA POSTU, zasielka bude ulozena na poste tusim 7-8 dni a pokial nestihas mozes predlzit na 18dni
konkrétne takto:
Povinné údaje:
Jméno a příjmení adresáta
NA POŠTU
PSČ pošty a Název pošty
mobilní spojení nebo e-mailové spojení na adresáta
Prosíme, nezapomeňte vyplnit mobilní nebo e-mailové spojení na adresáta.
asi budem objednávať z kupkolo tak mám k tomu jednu otázku: keďže býva v okolí TN a k českým hraniciam to nemám ďaleko, bolo by možno poslať si objednávku na dobierku na niektorú poštu v čr napr. v Starom Hrozenkove al. Březovej? ako sa to v takomto prípade rieši, resp. zadáva adresa? že by som si to prevzal v rámci
jedného výjazdu, nech mám nižšie poštovné
Bis Audio pri Poluse, oni riesili aj dozivotne zaruky na Koss-y zakupene inde, kedze boli oficialny importer. Neviem ako to funguje dnes, ja som to riesil dost davno.
Už je to asi dávno po záruke a doklad uz asi ani nenájdem. Phil J vďaka za tip.
Napriek tomu sa tam skus aj tak osobne zastavit - mozno ti to za 15 eur vymenia za nove aj bez dokladu:
"Doživotná záruka
Doživotná záruka je garancia firmy KOSS, že prostredníctvom oficiálneho dovozcu bude Zariadenie opravené alebo vymenené prvému majiteľovi po celý jeho život a to v prípade akejkoľvek elektrickej alebo mechanickej závady len za aktuálny manipulačný poplatok. Výška tohto poplatku je 15EUR za každé uplatnenie Doživotnej záruky. Spotrebitelia registrovaní na www.dozivotnazaruka.sk alebo prostredníctvom telefónu majú garantovanú zníženú sadzbu manipulačného poplatku vo výške 5.-EUR . Obidva poplatky môžu byť zvýšené o prípadné náklady na poštovné alebo prepravné k zákazníkovi."
nie je to zadara 15 alebo 5 eur registrovany....vacsinou su to drobnosti kabel a pod. ale opravia aj vacsie vady + vymenia opotrebovane diely,niekedy nove sluchatka, stale za pausalny poplatok....skus si to dat nacenit inde ,len take prekablovanie ....
v pohode, len tieto tzv."doživotné záruky" už boli x-krat riešene, aj na nete. Jedna sa vždy o zakonnu 24 mesačnu garanciu a ak sa vyrobok pokazil, to znamena, že dožil a už žiadna zaruka neplatí. Rozhodne to doživotie neplatí na dožitie prveho majitela.
Ale ale, ja takto synom aj po dvojročnej záruke dávam vymieňať vo Zvolene za 5€ polámaný kábel či zničené molitany...
Slúchadlá s doživotnou zárukou boli ale o niečo drahšie už pri nákupe, bolo sa treba zaregistrovať a za kažý servisný zákrok (zatiaľ vždy na počkanie) zaplatím 5€
v pohode, len tieto tzv."doživotné záruky" už boli x-krat riešene, aj na nete. Jedna sa vždy o zakonnu 24 mesačnu garanciu a ak sa vyrobok pokazil, to znamena, že dožil a už žiadna zaruka neplatí. Rozhodne to doživotie neplatí na dožitie prveho majitela.
nie je to uplne tak ...
AK vyrobca deklaruje zivotnost zariadenia na X rokov, tak zaruku dokazes uplatnit pocas tych X rokov.
ale ako pises, nema to nic spolocne so zivotom majitela
Ale ale, ja takto synom aj po dvojročnej záruke dávam vymieňať vo Zvolene za 5€ polámaný kábel či zničené molitany...
Slúchadlá s doživotnou zárukou boli ale o niečo drahšie už pri nákupe, bolo sa treba zaregistrovať a za kažý servisný zákrok (zatiaľ vždy na počkanie) zaplatím 5€
lol, vymienat molitany vramci lifetime warranty ? to uz je trochu moc, nie ?
..ja som za 7 eur kupil 3 pary molitanov na Porta Pro ked som pred 3 rokmi potreboval vymenit prvykrat molitany, a este stale tam mam ten prvy par a dva mi zostali... ak ich este niekde doma najdem
no u koss-u ,moje porty pro -starsi model ,mam ich mozno dobre cez 10rokov ,kupoval som aj s kodom -dozivotka ale z ciech -vtedy sa zo zahranicnym kodom nedalo zaregistrovat... opravili bez pytania a co som si vtedy zistoval opravuju az pokial netreba vymenit nad 60-70 percent dielov a stale sa model vyraba cize su diely a pod. takze konkretne aspon u porta pro je zaruceny naozaj dlhy servis...
Slúchadlá s doživotnou zárukou boli ale o niečo drahšie už pri nákupe, bolo sa treba
zaregistrovať a za kažý servisný zákrok (zatiaľ vždy na počkanie) zaplatím 5€
Tyto záruky jsou poskytovány nad rámec zákonných podmínek, tj. nad dobu 24 měsíců, a proto zde platí i odlišné podmínky pro řešení reklamací.
Tato prodloužená záruka bude uznána pouze v případě, že s kompletním vadným výrobkem bude předložen dodací list spolu s kopií daňového dokladu. AGEN si vyhrazuje právo odmítnout bezplatnou záruční opravu nebo výměnu, jestliže dodací list spolu s prodejním dokladem nebude předložen.
Po uplynutí zákonné záruční lhůty 24 měsíců si AGEN vyhrazuje právo v případě neopravitelného či nedostupného výrobku tento po dohodě se spotřebitelem nahradit podobným zbožím ve stejné kategorii a stejných parametrů, nelze se tedy domáhat finančního vyrovnání.
Zboží může být nahrazeno opraveným kusem, ale vždy pouze takovým, jaký byl dodán zpět výrobcem a nelze se tedy domáhat nového kusu.
AGEN se zavazuje, že tyto reklamace budou řešeny v co možná nejrychlejším termínu a vždy ve prospěch spotřebitele, nejpozději však maximálně do 45 dnů od přijetí zakázky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
konkrétne takto:
Povinné údaje:
Jméno a příjmení adresáta
NA POŠTU
PSČ pošty a Název pošty
mobilní spojení nebo e-mailové spojení na adresáta
Prosíme, nezapomeňte vyplnit mobilní nebo e-mailové spojení na adresáta.
jedného výjazdu, nech mám nižšie poštovné
Prečo sa neopýtaš priamo ich ?
Napriek tomu sa tam skus aj tak osobne zastavit - mozno ti to za 15 eur vymenia za nove aj bez dokladu:
"Doživotná záruka
Doživotná záruka je garancia firmy KOSS, že prostredníctvom oficiálneho dovozcu bude Zariadenie opravené alebo vymenené prvému majiteľovi po celý jeho život a to v prípade akejkoľvek elektrickej alebo mechanickej závady len za aktuálny manipulačný poplatok. Výška tohto poplatku je 15EUR za každé uplatnenie Doživotnej záruky. Spotrebitelia registrovaní na www.dozivotnazaruka.sk alebo prostredníctvom telefónu majú garantovanú zníženú sadzbu manipulačného poplatku vo výške 5.-EUR . Obidva poplatky môžu byť zvýšené o prípadné náklady na poštovné alebo prepravné k zákazníkovi."
nie je to uplne tak ...
AK vyrobca deklaruje zivotnost zariadenia na X rokov, tak zaruku dokazes uplatnit pocas tych X rokov.
ale ako pises, nema to nic spolocne so zivotom majitela
lol, vymienat molitany vramci lifetime warranty ? to uz je trochu moc, nie ?
..ja som za 7 eur kupil 3 pary molitanov na Porta Pro ked som pred 3 rokmi potreboval vymenit prvykrat molitany, a este stale tam mam ten prvy par a dva mi zostali... ak ich este niekde doma najdem
Slúchadlá s doživotnou zárukou boli ale o niečo drahšie už pri nákupe, bolo sa treba
zaregistrovať a za kažý servisný zákrok (zatiaľ vždy na počkanie) zaplatím 5€
napr.
http://diit.cz/clanek/co-to-je-dozivotni-zaruka
citujem
Tato prodloužená záruka bude uznána pouze v případě, že s kompletním vadným výrobkem bude předložen dodací list spolu s kopií daňového dokladu. AGEN si vyhrazuje právo odmítnout bezplatnou záruční opravu nebo výměnu, jestliže dodací list spolu s prodejním dokladem nebude předložen.
Po uplynutí zákonné záruční lhůty 24 měsíců si AGEN vyhrazuje právo v případě neopravitelného či nedostupného výrobku tento po dohodě se spotřebitelem nahradit podobným zbožím ve stejné kategorii a stejných parametrů, nelze se tedy domáhat finančního vyrovnání.
Zboží může být nahrazeno opraveným kusem, ale vždy pouze takovým, jaký byl dodán zpět výrobcem a nelze se tedy domáhat nového kusu.
AGEN se zavazuje, že tyto reklamace budou řešeny v co možná nejrychlejším termínu a vždy ve prospěch spotřebitele, nejpozději však maximálně do 45 dnů od přijetí zakázky.
rozhodne to nie je narokovatelne, je to pripad od prípadu
atd
http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/texty/pocty-prislovi-vyznam-definice/co-znamena-dozivotni-zaruka-vyznam-definice