nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Lenze Froome ked "uleti" tak vzdy sam a doslova deklasuje zbytok. Peter je treti den v unikoch a vzdy dojde na krasnom mieste, lenze s nim dalsi dajme tomu 10ti, to potom by museli dopovat aj ti co s nim dosli nemyslis? a treba si uvedomit ze Peter je profi cyklista a je hodne vsestranny a nie je cisty spurter ako Greipel, alebo Cav pripadne Degenkolb ktory maju o cca 6 kil viac. Peto ma dobru vahu aj do kopcov spolu s tymi jeho nohami na vysokej kadencii kedy sa nohy tak neunavia vie prejst kopce s klasikarmi, casovkarmi aj vrcharmi. a teda ani prenesene sa neda porovnavat Froome a Sagan. netreba hladat nieco niekde kde na to nie je dovod. ujst sam a ujst s vacsou skupinkou kde sa striedaju je sto a jedno
Thomas po dojazde do ciela:
„Som v poriadku. Trochu otrasený, ale všetko je v poriadku. Už som zažil aj horšie pády. Som šťastný, že som prišiel v pohode do cieľa. Nechápem, že niektorí nedržia v zjazdoch líniu a snažia sa predbiehať na miestach, kde to nejde. Aký je rozdiel medzi tretí a stým miestom? Všetci sme vedeli o tom, že je to ťažký zjazd,“ povedal v cieli 29-ročný Thomas a potom už hovoril s humorom: „Stratil som len okuliare. Nič sa teda ani nestalo. Ak sa ma bude lekár pýtať pri testoch, kedy som sa narodil a ako sa volám, odpoviem mu, že som Chris Froome.“
a Barguil:
Francúz Barguil urobil pri ceste z vrcholu technickú chybu. Prst sa mu šmykol mimo brzdnej páky a začal brzdiť neskoro. „Neurobil som to naschvál. Ten pád ma veľmi vystrašil. Verím, že Geraint bude v poriadku,“ uviedol Barguil.
http://msport.aktuality.sk/c/190592/andre-greipel-zlozil-petrovi-saganovi-velku-poklonu/
ale treba uznať že tá zmena prospela.. ešte do soboty sa kalkulovalo a počítalo, všetci sledovali kde kto čo kolko.. predošlé ročníky už mal cez 100 bodov náskok dávno.. žlté je nuda a to už nikto dávno nesleduje
Možno dajú také časové bonusy za body v šprintoch, že vyhecujú Sagana aby bojoval o žltý. Okolo Kalifornie boli práve týmto veľmi zaujímavé preteky a rozhodli nakoniec 3 centimetre v poslednom šprinte.