Moze mi niekto poslat .gpx file 105km trate.
Je aj na stranke ale bez vyskovych metrov.
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
posledný komentár: 29. 7. 2024 o 14:34
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 29. 8. 2022 o 16:18
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
blbe, ale asi lepsie rozbit si ho sam ako ked Ti ho niekto ukradne...ci? ...ja som po kradezi 810 kupil novu edge25, dnes na maratone prvykrat v akcii a super, odporucam.
Ale inak pekna akcia
Ale inak pekna akcia
oops to si celkom zle dopadol, to si vsetko rozbil pri pade ? videl som vela oprášených zadkov a stehien dnes, ale ziadny pad som nevidel, najhorsie to bolo v zaverecnom klesani do ciela, mnohi tam chceli predbiehat a bolo to dost nebezpecne.
a este jedna vec, nechapem preco na mtb maratone niektori ludia maju zabrany vletiet do potoka apod,tiez v tom zaveresa tam prirutila skupina a namiesto aby vldteli na plne gule do potoka tam niektori zacali brzdit a krutit sa, skoro som spadol aj s bikom
Co sa tyka rychlejsich jazdcov ktory narazia na skupinu ,25"tak nie vzdy sa da vyhnut tak ako si to dotyčny predstavuje...ja som nemal s nikym problem,robil som čo sa dalo:-)
Skore uzdravenie...
Inak sa mi pacilo. S 25 som sa miesal iba tesne pred BK a so 105 od odbocky na Lozorno. Klobuk dole pred 3. babou na 105. S bolestami to od Lozorna dala o pol hodinu rychlejsie ako ja. Inak to mala rozbehnute na 2. miesto.
edit: spoznal som 2 dupacov
a este jedna vec, nechapem preco na mtb maratone niektori ludia maju zabrany vletiet do potoka apod,tiez v tom zaveresa tam prirutila skupina a namiesto aby vldteli na plne gule do potoka tam niektori zacali brzdit a krutit sa, skoro som spadol aj s bikom
napriklad mna ten brod uplne prekvapil, nikdy som ten brod nesiel a nevidel, a ze nebol veru najmensi ..mam prejazdenych vela brodov na motorke a nespoznane brody su uplne najnebezpecnejsie, sa mi zdalo, ze som ho zbadal v poslednej chvili v dost velkej rychlosti, iba od jazdcov pred sebou som videl co a ako a tak som to tiez cez neho pustil
maraton super
brod super
zaverecny cross super
regulovcicky super
na starte ma stipla osa, menej super
dakujem organizatorom za super akciu