29.8. sa už druhýkrát v Bytči konajú preteky SHR riding party ,ktoré organizuje Stone Hill Riders team. Štartovné je 5€ bude tam veľa fotografov a o občerstvenie je tiež postarané. Tak prídite zajazdiť alebo aspoň pozrieť.
Generačný bajk, ten už niečo zažil, oco na ňom jazdil 20 rokov do práce, neskutočne vela krát nehatý pred pohostinstvom , este ze ľudia z dediny poznajú komu patrý
Ahojte ... chystám sa na dovolenku do Tatier. Budeme tam oslavovať prve narodeniny môjho syna. Pri tej príležitosti tam chcem zobrať bicykle. Moja drahá nesedela na biku takmer 2 roky a chcem si zapožičať aj vozík pre malého. Viem ze asi sa to nepodari, ale chcem spýtať či by bol niekto ochotný zapožičať nosič na 2 bicykle (na 5 dvere vozidla alebo aj na ťažné) Mam Ford tourneo courier 2014 (firemne) Pripadne požičať aj vozík. Nechcem to zadarmo !!!!! bolo by to od 15 do 23 augusta. Okolie BA-PB a to co je popri ceste do 30 km Dakujem
Viem ze asi sa to nepodari, ale chcem spýtať či by bol niekto ochotný zapožičať nosič na 2 bicykle (na 5 dvere vozidla alebo aj na ťažné) Mam Ford tourneo courier 2014 (firemne) Pripadne požičať aj vozík. Nechcem to zadarmo !!!!! bolo by to od 15 do 23 augusta. Okolie BA-PB a to co je popri ceste do 30 km Dakujem
Ja Ti sice pomoct neviem, ale do toho auta by si mal bez problemov po zhodeni kolies dostat dva bajky aj komplet batozinu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dobré vedieť, ale už da patrilo dat ho dokopy, autom bol uz takmer neprejazdny...
https://www.facebook.com/pages/MTB-Ride-Your-Life-SK/1602747459978034
Ja Ti sice pomoct neviem, ale do toho auta by si mal bez problemov po zhodeni kolies dostat dva bajky aj komplet batozinu.
EDIT: A ak toho beries naozaj tak vela, ze bajky sa nevojdu, tak potom tu mas riesenie: http://www.cyklopozicovna.sk/rudybike/eshop/24-1-Nosice-na-prenajom
Edit: vozik mam tiež na predaj
https://www.youtube.com/watch?v=9YXP3EmH7AY
zabudol si na ***** de Aneto v Pyrenejach