Ikar, poviem ti to takto .. aj môj malý syn si vie po sebe urpatať hračky ... ty ak chceš tak supluj organizátora. Dnes som ráno prekrižoval trať na mnohých miestach a je vyznačená ako keby sa maratón ešte len mal konať takže nič neprehliadli
lapaloma -No fajn, inak pisal som to "všeobecne" a netýkalo sa to konkrétne tejto akcie! Medzi nami, a Ty si mestský kontrolór? Určite nie. Mne ruky "neodpadli", ak som v lese zobral bordel a hodil do koša. Kľudne si kritizuj všetko a všetkých. Ak chceš vedieť, odznačovanie práve prebieha. Môj syn /15r./, tiež učastník mtb a run, trasu práve odznačuje a dobrovoľne. Keď budeš mať čas, môžeš pomôcť. To vážne a v dobrom. Pekný deň!
P.S.- na odznačenie majú celý týždeň.
pri prvom ani pri druhom defekte ma nikto nefotil aspon myslim...
aj by som ta odfotil aj sme si mohli spravit selfe ale mal som dost roboty dat dole kapsicku a vybrat ti nahradu dusu ved si videl sam kolko roboty bolo s tym
Janci klobuk dolu pred andrejom , stretli sme sa na BK
Dnes som mal pláne tiež pomôcť, ale na 8 km behu som si dochrámal čangálu - achila /beh som ešte dobehol/, tak oddy***** na PN. Inak v behu sa nám darilo, Aďovi /1.m./ aj žene /5./. A obaja aj umiestnenie v kombi /mtb-run/. Takže s akciou aj v tomto smere spokojnosť. Tento ročník patril podľa mňa k tým najlepším - umiestnenie mar. a organizácia super. Roman,najbližšie sa vidíme asi na greenbike 22.8., ak nebude RD
Chalani je potrebné, aby nieto na dlhých tratiach (105 a 76 )uzatváral trať. Po minulé roky môj kolega chodil, ale bez označenia a pretekári na chvoste nevedeli o koho sa jedná a každému musel vysvetľovať jeho "poslanie" . Tento ročník nemusel hovoriť nič, bolo každému hneď jasné. Áno ebike, aj keď ho tento pán vôbec nechcel a nepotrebuje ho na týchto dĺžkach, skôr to bola moja iniciatíva a prehovoril som ho. Zberač je dobrá služba pre mňa a mojich regulovčíkov, aby sme vedeli či môžeme končiť ale treba zostať ešte na trati... A ako bonus mal plný batoh náhradných duší pre pretekárov v teréne mimo servisu na trati...
Niekoľko metrov za druhou občerstvovačkou som na zemi našiel okuliare s bielym rámom a čírymi sklami. Dal som ich prvému dievčaťu, ktoré ukazovalo smer. Dúfam, že sa dostali k pôvodnému majiteľovi. Určite to bol niekto zo 105 km trate.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S.- na odznačenie majú celý týždeň.
aj by som ta odfotil aj sme si mohli spravit selfe ale mal som dost roboty dat dole kapsicku a vybrat ti nahradu dusu
Dnes som mal pláne tiež pomôcť, ale na 8 km behu som si dochrámal čangálu - achila /beh som ešte dobehol/, tak oddy***** na PN.
(Tfuj ebike)
astro: Ja som mal cedulku "Zberač mŕtvol".
Ito šak toto
Stupavský cyklomaratón 2015Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Trosku potrenovat zjazdy a buduci rok pod 2:30
Super video, super vykon.
Cheers!
Úvod je dosť dobrý!