ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
To bolo možno tým, ze som si dal Red bull..... do ruksaku
Ejha, to ta ale vyslo asi pomerne draho, nalievat redbully do camelu a popijat to pocas jazdy. Na druhej strane by to vysvetlovalo vselico, aj toho chudaka v jame
takze dupaca spoznate podla toho ze bude vyzerat nejak takto:
ved to ja pridem na Kacin a prvi uz piju kofolu na ZS
asi sa da ist rychlejsie ked je spolocnost a clovek to pusti, ale na to uz nemam gule. hold 40 na krku a manzelka s dvoma detmi je privelka brzda
ved to ja pridem na Kacin a prvi uz piju kofolu na ZS
asi sa da ist rychlejsie ked je spolocnost a clovek to pusti, ale na to uz nemam gule. hold 40 na krku a manzelka s dvoma detmi je privelka brzda
pises po Kacin, mas na mysli tu krizovatku s asfaltkou ? Ja meriam od MS az po zjazd k RS Veronika, konkretne klikam stop az na betonovom mostiku pri jazere. Dnes som dal za 38:08min, moj najrychlejsi 36:15min. Zvycajne ale cca 17min od MS k tej asfaltke a cca 20min od asfaltky az k tomu mostiku pri jazere (RS Veronika).