ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 14. 12. 2025 o 13:14
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Pre mna su C-cka len vizualny smog zhorsujuci orientaciu kedze nie su zanesene v mape. Kym v mape nebudu, tak su uplne nanic, lebo aj ked sa na nejakom C-cku zrazu vyskytnem, tak vobec netusim odkial a kam ide. Momentalne su bez mapovej podpory C-cka dobre len na jedinu vec - formalne zlegalizovanie trasy pre bicykle v nejakom chranenom uzemi, kde sa inak na bajku oficialne neda.
Asi zamestnávajú niekoho 4%-ného...
A ano, v niektorych usekoch idu subezne turisticke znacky aj Cecka v rovnakej farbe.
Hmm, ale aj tak, tie trasy čo som napísal nie sú TZT? Sú to Cčka?
OK, už si mi odpovedal.
Musím sa na to kuknúť či to fakt farebne sedí. I keď v niektorých častiach to bude ťažké keďže zopár jedincov obľubuje Cčka zamaľovávať, príp. zoškrabávať zo stromov.
dobry priklad je Leithagebirge pri jazere
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?pgx=16.74534130902186&pgy=47.96723253855532&pgz=13&pmt=1&pn=%25AFPGAHJGDHACKHDMBKKGNGPGGHDMJKIGPGACCGPGEGFH&pp=%25KFDMBKKGNGPGGHDMNLACCGPGEG
marek po modrej hore? kadiaľ myslíš?
Neviem síce kde presne ale nejak sa už nájdeme, inak by som navrhoval ísť napr na vydrica singel smer u slivu, a odtiaľ singlom na malý slavín a potom cerovka aby sme ju šli v tom menej náročnom smere a podľa chuti si to predĺžime/skrátime.