Škoda, nejak mi to ušlo. Nie je zlý, ale tá dvojka podstatne lepšie odvaľuje pri jazde nahor a zdá sa mi, že nadol lepšie brzdí. Veď skúsiš a uvidíš. Ja som s kombom DHF 2.3 3c + DHRII DC veľmi spokojný na všetky druhy jazdenia. Keď sa mi nechce ísť do hôr, tak nie je až taký problém si dať aj 50-60 km okruh po asfalte (jasné priemerka ide oproti XC plášťom dolu, ale nie je to výslovne trápenie).
Hack3r aky mas rozpocet a co chces na ten bajk dat... ja idem koncom roku robit skladacku ale na karbon ram asi nevystane
800-850 a chcem sa vopchat do 10,5 kg Bude to 2x10. prehadzovacku X9 so zelenym logovanim uz mam, sedlo tiez, sedlovka Aerozine a ostatne postupne. vidlu tam chcem Rebu resp nieco do max 1700g. uvidim co z toho vystreli
niečo na prechod z 1 x 10 na 1 x 11 (zvyšok bude Shimano XT 2016-kazeta 11 - 42,pravé radenie i-spec type ll , prehadzovač Shimano XT RD-M8000 GS,k tomu brzdy XT 2016
keď som plánoval prechod na 2 prevodník .. .tak sa mi takéto rozsahy zdali v pohode .. ale aktuálne keď jazdím 22-38/11-36 ... tak sa mi ani nechce počítať ten rozsah a predpokladanú váhu kazety aby som mohol mať 1 prevodník ... a to aj keby mi stačil najťažší na úrovni 38/13 ... ja si proste budem musieť kúpiť nicolaia s pinionom lebo radiť len jednou rukou by som veru chcel
mám xt, origo tam bolo 26-38, po pár výjazdoch v okolí BB som tam dal 24 a teraz prednedávnom len 22 zubový nejaký starý 9sp prevodník a už tam veru aj ostane .. v princípe ma zrýchlil lebo veľa čo som šiel na 24/36 dávam teraz na 22/32 a idem kapku rýchlejšie a mám v zálohe ľahší prevod aby som nestratil frekvenciu
hmotnostne su zaujimave kluky RaceFace Next, aj celkom pekne vyzeraju a an rozdiel od nezmyselnych SRAMx01 tam idu narvat prevodniky aj menej ako 30z ..len ta cena
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Však vyskúšam až nesadnú pôjdu z biku dole...
Však vyskúšam až nesadnú pôjdu z biku dole...
pekne ťa odignorovali
800-850 a chcem sa vopchat do 10,5 kg Bude to 2x10. prehadzovacku X9 so zelenym logovanim uz mam, sedlo tiez, sedlovka Aerozine a ostatne postupne. vidlu tam chcem Rebu resp nieco do max 1700g. uvidim co z toho vystreli
preco?...na dalsej strane sme sa o tom bavili,viper dalej "nepokracoval"...
v kazdom pripade ta chlad neprekvapi
ale pod -15 to asi nebude ...
36 mi na 26" príde málo zubaté na väčšiu placku
Tak to je kovadlina tiez