ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Inac hlaska dna(vyjazdu) :
Inac hlaska dna(vyjazdu) :
Hahaha ta bola moja. No niekedy mi ide
Inak za mna super. Clovek si musel najst vlastne tempo inak by ho uvarila prva skupina. Skode ze si nepamatam kto je kto tu na fore.
Tu je par foto mobilom. Cakame na astra ktory robil fotografa
brudy-ho vsuvka na zaciatku,po ktorej sme sa presunuli o 200m nemala chybu
vdaka astro-vi
5bojarska smerom na kamzik 2 8th overall
brudy-ho vsuvka na zaciatku,po ktorej sme sa presunuli o 200m nemala chybu
tak to hej kazdy cakal ze co to bude
Príjemná akcia, ďakujem páni za výjazd. Jasné, že sa tempom nedá vyhovieť všetkým, bolo nás veľa ale ako ste vyššie písali každý si našiel svoju skupinku a vždy sme sa počkali. Rovnako sa nedá vyhovieť všetkým čo sa trasy týka, vždy je to o kompromise. Na záver sme našli aj dvoch zblúdilcov a výjazd dokončili s nami. Brudyho vsuvka naozaj prekvapila
Teším sa na ďalší spoločný
Pridávam zopár obrázkov. Ako vždy, nestoja ani za deravý groš. Po prvé neviem fotiť a nikdy sa to nenaučim, po druhé môj kompaktík mal problém so zvečernievaním sa. A po tretie, boli ste takí rýchli, že som väčšinu počas jazdy ani nestihol cvaknúť a tých čo som cvakol sú rozmazaní
Držal si sa ma ako kliešť: "Kokos, tak rýchlo som 5bojársku ešte nešiel..."
Len ten rozdiel vo "W" je divný, ešte tam máš aj blesk.
vid video v linku
http://www.cxmagazine.com/cyclocross-kettle-cycles-sfl-siccc-ceramic-carbon-disc-brake-rotors