Ahojte, zatial specialna mapa cyklotras v Stiavnickych vrchov nie je a okrem jednej trasy (modra maratonska okolo Stiavnice) ani ziadne nie su vyznacene. Situacia by sa mala zmenit v tomto roku, mesto Banska Stiavnica schvalilo peniaze na vyznacenie prvych cyklotras a snad to bude podporovat aj v buducich rokoch. Avsak budu vyznacene v najlepsom pripade pocas leta a nejaka provizorna mapa by mohla byt pre buduci rok. Mali by sa vyznacit trasy "cestne" (t.j. turisticke, trekkingove) aj MTB (najma lesne a polne cesty, co najmenej asfaltu - aj ked uplne sa mu vyhnut nebude dat).

Takze momentalne este nic, ale chysta sa :-)

Nateraz odporucam dohodnut sa a zastavit sa v obchode Tanad Sport na Krizovatke (pri autobusovej stanici a Bille), http://www.tanadsport.sk to su bikeri a iste Vam radi poradia a ukazu na mape dobre bikove trasy, ktorych je tu neurekom (len sa dohodnite vopred, aby tam boli ti spravni ludia).

Tak isto sa da zbezne orientovat aj podla znacenia bezkarskych tras (oranzove tabulky), ktore su velmi vhodne na bicykel. Avsak ked nie je sneh, tak sa len podla smerovych tabuliek tazko orientuje (kedze v zime bezkarov vedie stopa, tak nepotrebuju malovane znacenie na stromoch), ale v kombinacii s mapou sa to da.
04.05.2010 - 11:04:01
00
aby sme to mali pokope tak mozte aj sem : sukromne-akcie-vyjazdy-treningy/bajkovanie-v-okoli-banskej-stiavnice-t22569.html
04.05.2010 - 20:44:46
00
Čaute. Idem teraz do Štiavnice a beriem zo sebou krosáka. Viete mi odporučiť nejaké pekné trasy vhodné na tento bicykel (musím brať ohľad aj na pani, ktorá nemá rada terén :( )
Díky.
10.08.2015 - 17:12:37
00
keyboard_arrow_up