Na jar s najvacsou pravdepodobnostou vymenim kolesa a mozno aj sadu aspon na 105, predsalen tato uz ma nieco odkrutene.
PS: v cestakoch som uplny amater, tak jemne do mna
Tak teda jemne, aj ked to vobec nesuvisi s tym, ci ide o cestak alebo MTB. Naco si kupujes jazdenku, na ktorej chces vymenit takmer vsetko okrem ramu? Spocitaj si tie sumy a pochopis, ze si mohol mat novy bajk so zelanymi komponentami a este by si usetril.
Jezus chapem co chces povedat ale nemal som teraz 1000 eur na novy bike. Mam doma zenu na materskej a dve deti, som rad, ze mam vobec kombo cestak/MTB Iste by sa mi oplatilo kupit novy a mozno na jar tento predam a kupim novy. No momentalne mam ine velke vydavky a tych dalsich minimalne 500 eur smerujem inde.
Bikejoring ak mozem byt urpimny, nech ta koza jazdi ako chce, mne sa nepaci
ani mne ten ram je akoze na TT bajk? vyzera ako klasicky cestny s vymenenymi riaditkami a diskom ... ziadne tweaky na zlepsenie aerodynamiky (co osobne povazujem na normalnom cestaku za totalnu kravinu, ale naopak ked uz casovka tak usetrit kde sa da)
v roku 2015 (predpokladam ze to je novy model ramu) by mali TT bajky/ramy vyzerat nejak takto http://www.argon18bike.com/bikes/triathlon-tt/e-119-tri-d3feed.html
No ten strada aero ram nie je prave casovkarsky, uhol sedlovej trubky je podla geometrie na webe kdesi pri 74°, cize je to vlastne cestny aero ram.
No a Bikejoring tam ma este sedlovku s offsetom dozadu, s tym by sa to chcelo este pohrat, ni?
je to len cestný aero rám, vyskladané je to za málo peňazí, je to na shimane 105 + radenie duraace, disk a sedlo sú bazárovky, nadstavce som mal doma. mne osobne sa skoro žiadna koza nepáči. s tým účelom to ani nebolo stavané, ale prekvapivo to ešte celkom dobre dopadlo.
Chalani dakujem za slova chvaly aj kritiky. Pre Eda sme skladali casovkarsky bicykel, casovkarskym specialom sa to urcite neda nazvat. Zamer bol osadit klasicky cestny aero ram komponentami tak, aby boli vzajomne vymenitelne medzi Aero Conceptom a RR6-tkou. Vsetky veci bezne dostupne, bezproblemovy servis a dostupnost nahradnych dielcov. Pouzite bazarove komponenty + nova 105-ka = vysledna cena, ktora cloveka nezabije. Ten Argon 18 je fajn, ale cenou je urcite niekde inde, takze su tie bicykle tazko porovnatelne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak pekny stroj.
meridu si asi uspesne predal
nie, to je len namiesto vazy
jitka--že muž?...kristína--žena,aj keď je to muž........................no boha! sodom a gomora!!!!.......who made who!
PS: v cestakoch som uplny amater, tak jemne do mna
Tak teda jemne, aj ked to vobec nesuvisi s tym, ci ide o cestak alebo MTB. Naco si kupujes jazdenku, na ktorej chces vymenit takmer vsetko okrem ramu? Spocitaj si tie sumy a pochopis, ze si mohol mat novy bajk so zelanymi komponentami a este by si usetril.
ani mne
v roku 2015 (predpokladam ze to je novy model ramu) by mali TT bajky/ramy vyzerat nejak takto
http://www.argon18bike.com/bikes/triathlon-tt/e-119-tri-d3feed.html
ale cestne ramy ma strada pekne!
No a Bikejoring tam ma este sedlovku s offsetom dozadu, s tym by sa to chcelo este pohrat, ni?