matt: kade si isiel na ten Zarnov? Hned na zaciatku lubianky dolava a tade uz len hore alebo inakadial? Neni to na Buchlov viac tlacenia ako bikovania?
Najlepšie je ísť bajkom na Žarnov, teda pokiaľ sa chceš vyhnúť tlačeniu cez Hornoveskú dolinu, pri Magátke odbočiť doľava a zvažnicou na Zadnú lúku a potom zo severnej strany zvažnicami až pod skalu čiže jazdivé je to celé, možno len ten posledný úsek na skalu budeš musieť vytlačiť, no je to dlhšia trasa, takže záleží či sa chceš viac voziť alebo tlačiť a čo sa týka Buchlova tak tlačeniu sa tam nevyhneš no nie je toho moc, od Zadnej lúky to bude asi najlepšie, akurát ten posledný úsek pod skalou bude trošku extrém, no bude sa to dať vyniesť aj keď sú tam menšie rebríky.
Prečo sa všetci trápite cez tú kosodrevinu? Dá sa to pekne po pravej strane obísť, je tam chodníček ktorým vyjdeš až na jej konci pri turistickom značení Vidlica
Ten úsek cez korene, kde je kvakob odfotený na žltej som sa minule pekne rozsekal. Trochu som zaváhal, pribrzdil predok a už preskakoval rajdy. Kamošov za mňou som tak nabúral morál, že to radšej potlačil . Vždy vravím, že jediná prevencia pádov je ísť ešte rýchlejšie
Dnes som ju rozobral, vo vzduchovej nohe v spodnej časti žiadny olej, v tlmiacej trochu. Doplnil som, premazal všetko Judy Butter tak som zvedavý. Ak nebude chodiť ako chcem, tak idem začať hľadať nejakú MZ 55 RC3 2011 v slušnom stave.
Prečo sa všetci trápite cez tú kosodrevinu? Dá sa to pekne po pravej strane obísť, je tam chodníček ktorým vyjdeš až na jej konci pri turistickom značení Vidlica
Dnes lajtovy pojazd na zaciatok ( este pojdem ale pesi ). Martinske hole a modra na Bystricku. Ako som si vravel, ze je to nuda, tak teraz si ju uzivam najviac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sobota pod Krížnou
sobota nad Liptovskými Revúcami
sobota
už vidím Limbu pod Rakytovom
nedeľa
na druhom brehu potoka, nad Starými Horami
tam sme boli včera
Najlepšie je ísť bajkom na Žarnov, teda pokiaľ sa chceš vyhnúť tlačeniu cez Hornoveskú dolinu, pri Magátke odbočiť doľava a zvažnicou na Zadnú lúku a potom zo severnej strany zvažnicami až pod skalu čiže jazdivé je to celé, možno len ten posledný úsek na skalu budeš musieť vytlačiť, no je to dlhšia trasa, takže záleží či sa chceš viac voziť alebo tlačiť
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/148059/slavosl-vyjazd-liptovsky-jan-mtb-sucho-53km-3h-753m.html
Tak trochu neskor, ale fotky z vyjazdu s kvakob a lukas6s8p
Rýchlo a bezpečne
Tak keby viem tak sa tade pochopitelne netrepem