zelena nie je zas taka zla, su tam aj pekne pasaze, jediny onicom usek je po strmej luke, alebo s nou pararelnou zvaznicou. Zvysok je pekny korenisty, kamenisty kde sa to da pustit
Treba poznat abo sa popytat, zelena z Magury je mnam ked viete kudy kam a ako som sa docital na predoslej strane, Rajecka strana je lepsia ako Martinska ? double kolko chodnikov si na tej Martinskej uz presiel ?
Treba poznat abo sa popytat, zelena z Magury je mnam ked viete kudy kam a ako som sa docital na predoslej strane, Rajecka strana je lepsia ako Martinska ? double kolko chodnikov si na tej Martinskej uz presiel ?
Jeden som videl jeden som isiel ale tak samozrejme co by som dal zato ak by som mal aj ja take pred domom co mate vy z martina. Ja mam rad traily bez kamenov a korenov. Sem tam korienok ci kamienok a ziadna strmina. Z druhej strany som siel anakondu a ten kozlov a to sa mi pacilo. Naviac martinsku stranu nicia lesnici. Ber to ako moj nazor a pocit z jazdy
Ako vlezies do "toboganu" resp tej zvaznice-zlabu co ide rovnobezne s velkou lukou tak po 50m vpravo do lesa vbehnes a ides cely cas fajnym klukatym singlom az na jeho koniec okrem toho tiez stoji za skus varianta "hrebienkom" tzn ze ked prejdes tento chodnicek, prejdes krizom po zvaznici ktora "ustrihla" kus velkej luky ku polovnickej chatke ( chatka po lavej strane pod velkou lukou ) a poza chatku dalej chodnikom.. nieje to take strme ako klasicka znacka a hlavne - nemotaju sa tam ludia.. ked krizujes po chvilke zvaznicu ( bacha je na nu riadny prepad ) tak sa da pokracovat zasa singlom rovno krizom dalej a prides az ku poslednej skratke..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jeden som videl jeden som isiel
Ved pridem len uz ma viaceri vystrihali aby som si dal na teba pozor:)
no pokial to tu niekto nehodi tazko o nom vediet , daj mapu kde zacina .-)
nepoznam to tam moc...
1. zlta zo strani
2. asfaltka z jedlovin
http://www.sports-tracker.com/workout/chamko/55c62cd6e4b094b777d5b86d