asi je to off topic, ale zaujima ma vas nazor. Na Greenbiku budu na kratkej trati startovat naraz vsetky kategorie, tj. aj e-biky....wtf ?!! Na dlhej kategoria e-bike nie je.
premierovo skusim dlhu...zvyknete na dlhu brat batoztek a camelbak? Som si to vo vyletnom tempe presiel v nedelu a co som si odsledoval spotrebu vody tak by som to asi riskol aj sedemdeckou ktoru budem doplnat na obcerstvovackach.
je tam trosku asfaltu...(z pezinskej do limbachu)..potom zvaznice a turisticke chodnicky ....nepredpokladam vela blata..v nedelu som to presiel...a v sobotu vecer bol v blave ze vraj lejak...ale v lese bolo totalne sucho....
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.