A ako hodnotis trip? Boli ste aj bergstadl trail? Ten big 5 je taky xckovy vela zvaznic. Pocasie asi moc neprialo ale tak umyt bike sa dalo vzdy.
Spokojnosť maximálna. Počko mohlo výjsť lepšie, lebo okrem 2 dní chcálo skoro stále. Nie nejak brutálne ale neprestávajúce mrholenie. Bol aj Bergstadl. Za dažďa celkom pekná výzva . 2-3 úseky som radšej potlačil, lebo také mokré to bolo o držku. Bike sa wapkoval aj 5x denne, ložiská tomu asi radi nebudú. Objednal som ale aj tak nové, lebo jedno v tom Switch mechanizme mi už umiera.
Pojazdiť sme stihli asi všetko čo tam je oficiálne na mapkách. Teda ja som nešiel Adidas Pro Line, chalani dali ale podľa toho čo vraveli moc neľutujem. Zistil som, že mám ešte dosť veľké rezervy čo sa týka jazdenia klopiek a som posratý skákať gapy a jazdiť rýchlejšie wallridy a northshore mostíky . Inak ale paráda a ak sa bude tak, tak idem aj budúci rok.
Z neparkových sa mi veľmi páčil Hochalm a Bergstadl trail, z parkových Blue line. Tá bola pre mňa ideálna. Dalo sa pekne polietať, ale bezpečné dopady a tiež potrénovať klopky. X line super, ale chcelo by to zjazďák. Ten AM bike na tej rozbitej, vybrzdenej trati dostával riadne pecky.
BIG 5 sa mi zvažnicovitá moc nezdala. Veď zvažnice boli len na časti cesty z Leogangu späť do Saalbachu a potom na začiatku a konci Hacklbergu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.big-5.at/
http://www.big-5.at/
A ako hodnotis trip? Boli ste aj bergstadl trail? Ten big 5 je taky xckovy vela zvaznic. Pocasie asi moc neprialo ale tak umyt bike sa dalo vzdy.
Spokojnosť maximálna. Počko mohlo výjsť lepšie, lebo okrem 2 dní chcálo skoro stále. Nie nejak brutálne ale neprestávajúce mrholenie. Bol aj Bergstadl. Za dažďa celkom pekná výzva
Pojazdiť sme stihli asi všetko čo tam je oficiálne na mapkách. Teda ja som nešiel Adidas Pro Line, chalani dali ale podľa toho čo vraveli moc neľutujem. Zistil som, že mám ešte dosť veľké rezervy čo sa týka jazdenia klopiek a som posratý skákať gapy a jazdiť rýchlejšie wallridy a northshore mostíky
Z neparkových sa mi veľmi páčil Hochalm a Bergstadl trail, z parkových Blue line. Tá bola pre mňa ideálna. Dalo sa pekne polietať, ale bezpečné dopady a tiež potrénovať klopky. X line super, ale chcelo by to zjazďák. Ten AM bike na tej rozbitej, vybrzdenej trati dostával riadne pecky.
BIG 5 sa mi zvažnicovitá moc nezdala. Veď zvažnice boli len na časti cesty z Leogangu späť do Saalbachu a potom na začiatku a konci Hacklbergu.
Bikejoring, mas tu partaka na treningy