Marek ...
My včera Slánske, veľmi vďačné...52 km, 1770 výškových, s jednou poruchou, našťastie tentoraz bez vážnejšieho pádu... (že, Aligator )
Občerstvovačka U Alfiho nevyšla, možno nabudúce..
Nejaké fotky z :
... pre mňa "čierna sobota" asi zato, že som nebol na Kráľovskom....tri defekty, zlomený špic s následnou osmičkou a 9km pešej turistiky vedľa bajku k tomu trošku blúdenia a zodreté nohy od tretier
Tak sli sme: BJ-Nizna Polianka-Grab-Wyszowatka-Czarne-Krzywa-Gladyszow-Lug-Zdynia-Konieczna-Becherov-BJ ... ta sotolina bola prakticky od Wyszowatky po Krzywu, zvysok bol pekny asfalt .
Do predchadzajuceho prispevku som pridal popis k fotkam .
...veľa ani veľmi nie, samozrejme posledný úsek...
Ale mal si vidieť iné lakocinkové single.... , značenie rozdielovej časti 90 km trate bolo ešte pekne viditeľné, tak sme neodolali...
...zopár fotiek z Kvačianskej doliny a od Tatliakovej chaty (Roháče)...najlepší boli štyria enduráci valiaci sa na bajkoch zo Smutného sedla na Tatliakovú chatu posledného poliaka som odfotil...brzdil bajk, ale následne nasadol a fičal dole ten chodník bol riadne kamenistý....Pajdo asi vie o čom rozprávam... na druhej strane sedla je Ždiarska chata....
A teraz nieco z dnesnej cesty v Polsku (80km/25,4kmh/1400m). Mladost-pochabost . Aby to opat nebola velka nuda, tak sme si dali 11km offroad a samozrejme brodenie potoka ... dojazd od Andrejovej bol po tme bez svetiel (znacne zdrzanie na offroade)
PAJDO, v Polsku mas predsa plno uzuckych asfaltiek ktore prepajaju doliny, na cestak idealne.
Na teren treba prist s off-road bikom.
Kade presne ste to vlastne isli?
BTW: z tej prvej tatranskej fotky pocujem hrkotanie kamenov pod kloesami. Pavlovov podmieneny reflex.
Nizna Polianka-Zydowskie-Krempna-Mala Swiatkova-Grab-Nizna Polianka ... ako ja nemam problem s offroadom a brodenim na cestaku, je to urcity adrenalin, ktory potrebujem pocas cestneho bikovania doplnit . Inac dostanem mikrospanok .
Kazdopadne, budem rad, ked mi poradis nejake okruhy v PL (80-130km). Moze to byt aj sirsie okolie PL s tym, ze na hranicu pojdeme autom.
Hej! A to kde bolo treba brodit na tej trase? Akosi sa mi to nezda. Nepamatam si na taky usek aj ked cesta nie vzdy v super stave.
A k tym trasam... Pouzi streetview a overis si stav cesty. Tras je habadej, nemam co vyberat. Mozno len poradim ze aj viac na zapad je toho dost zaujímavého - Muszyna, Krynica, alebo az Lubovna a Piwniczna (ta ma 140km)
Ak autom, tak mozes aj viac na zapad.. z Lubovne Cerveny Klastor, Osturna, hore do Polska, cez Tatransku Bukovinu a Lendak naspat. Nepamatam uz presne.
V Poľsku sa hlavne cez týždeň vyhni trasám kamiónov (Dukla,Jasło,Gorlice), cez víkend sa dajú aj tie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Gratulujem
My včera Slánske, veľmi vďačné...52 km, 1770 výškových, s jednou poruchou, našťastie tentoraz bez vážnejšieho pádu... (že, Aligator
Občerstvovačka U Alfiho nevyšla, možno nabudúce..
Nejaké fotky z
Do predchadzajuceho prispevku som pridal popis k fotkam
trasa: http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=189164&akey=ee0b19327cfd6818089313d0a7e1a544
foto: https://*****saweb.google.com/116796210629963997261/Smrekovica#
Ale mal si vidieť iné lakocinkové single....
napr. z Volovca by sa to dalo fajne pustit
To si pis
A teraz nieco z dnesnej cesty v Polsku (80km/25,4kmh/1400m). Mladost-pochabost
Dnes bolo slabe svetlo tak foto nic moc
Na teren treba prist s off-road bikom.
Kade presne ste to vlastne isli?
BTW: z tej prvej tatranskej fotky pocujem hrkotanie kamenov pod kloesami. Pavlovov podmieneny reflex.
Kazdopadne, budem rad, ked mi poradis nejake okruhy v PL (80-130km). Moze to byt aj sirsie okolie PL s tym, ze na hranicu pojdeme autom.
A k tym trasam... Pouzi streetview a overis si stav cesty. Tras je habadej, nemam co vyberat. Mozno len poradim ze aj viac na zapad je toho dost zaujímavého - Muszyna, Krynica, alebo az Lubovna a Piwniczna (ta ma 140km)
Ak autom, tak mozes aj viac na zapad.. z Lubovne Cerveny Klastor, Osturna, hore do Polska, cez Tatransku Bukovinu a Lendak naspat. Nepamatam uz presne.
V Poľsku sa hlavne cez týždeň vyhni trasám kamiónov (Dukla,Jasło,Gorlice), cez víkend sa dajú aj tie.
foto: https://*****saweb.google.com/116796210629963997261/5Septembra2015