Matho2 k tej sade záplat je aj veľká tuba lepidla. Oni aj Číňania vedia, že k záplate treba lepidlo. Aj u nás kúpiš klasiku: veľkú tubu Vulkanu asi za euro. Je to ale také dielenské vybavenie. Na cesty kupujem malé tuby. Podobné, aké sú v sade. Aj to sa dá.
Ak sa ti nepáči veľkosť záplat, tak Číňania ponúkajú aj väčšie ako som dal link. Pohľadaj. Ja mám kopec veľkých z dôb, keď som kupoval sady. Tie veľké som nikdy nepoužil. Aj krabičiek mám zo starých čias dosť...
No ale dostal si ma s tým šmirglom. Na to asi neexistuje riešenie. Predsa budeš musieť kvôli dvom štvorcovým centimetrom šmirglu kúpiť sadu lepenia. Aj stolári to tak robia.
Ja nechcem nič, len kamoš mi včera hovoril že kupil čistič na brzdy v lidli a že s ňou bude čistiť aj reťaz že vraj sa nič nestane ale mne sa to nejak nezdá
v najhoršom prípade to s ním nevyčistí, nič viac v Lidli mávajú aj sprej priamo na čistenie reťaze akurát že sprejom sa to čistí dosť na *uja, ale kto je lenivý dá sa..
ja umyvam len s cisticim... ale asi trochu kvalitnejsim jak z lidla...... retaz rozpojim, do skleneho pohara vystriekam cca 1 dcl cisticu, zatvorim, pohrkam a vytiahnem retaz jak novu... nic jej to nemoze urobit.... vyfukam s kompresorom, nahodim namazem.... cca raz za 2 tyzdne az mesiac, podla toho jak je zadrbana
Niekde tu na fóre písali, že sa tým zruší aj nejaké mazanie čo je od výroby medzi článkami a že toto nedoporučujú robiť s úplne novou, ale vždy až trošku staršou reťazou.
Ale čo je na tom pravdy netuším
Ak je to ten sprej, co som kupil pred asi 3 rokmi, tak ten rozhodne nedoporucujem. Nie preto, ze by neodmastoval, prave naopak. Je to brutalne ucinne, ale tak, ze ked to streknem, okamzite odmasti a silou fuknutia tu spinu posunie o niekolko milimetrov dalej a som tam kde predtym
Inak ano, odmastovanie, to je podobne ako benzin. Nehodi sa na retaz, skor petrolej. Potom to je totalne suche a tazko to namazat.
Uz viem kde to pisali - to bol ten chlapik z nejakej ceskej firmy na maziva, co hovoril, ze po petroleji olstava nejaka mala vrstva a potom tam mazivo nedrzi, ale ze po technickom benzine by nemalo ostat nic a tym padom by sa to malo dat znova namazat....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz nad tym seriozne uvazujem
Ak sa ti nepáči veľkosť záplat, tak Číňania ponúkajú aj väčšie ako som dal link. Pohľadaj. Ja mám kopec veľkých z dôb, keď som kupoval sady. Tie veľké som nikdy nepoužil. Aj krabičiek mám zo starých čias dosť...
No ale dostal si ma s tým šmirglom. Na to asi neexistuje riešenie. Predsa budeš musieť kvôli dvom štvorcovým centimetrom šmirglu kúpiť sadu lepenia. Aj stolári to tak robia.
v tom co si nalinkoval som tu info nenasiel. Ale mne je to jedno, ak ti to tak vyhovuje, tak preco nie.
Slabo si sa pozeral http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=22138
novy bike za 9.99e ?
inak .. co sa tyka montazneho stojanu .. uz ma nebavilo cakat na akciu a skocil som do decathlonu .. kusok drahsi, ale podla mna aj masivnejsi
http://www.decathlon.sk/servisny-stojan-na-bicykel-one-id_8327950.html
Ale čo je na tom pravdy netuším
Inak ano, odmastovanie, to je podobne ako benzin. Nehodi sa na retaz, skor petrolej. Potom to je totalne suche a tazko to namazat.