Tazko povedat, tak hlboky vyskup som nikdy nerobil. Ono .. dostat spinu zvnutra ocka asi aj tak nejde, ci je to jedno. Co ma raz zaujalo je to specialne mazivo, ktore sa pouziva do hlavni (alebo v teleshopingu do motora), kedy prilnie a pekne zahladi drobne mikrotrhlinky. Ale staci prejst po blatovej kaluzi a je vybavene. A aj tak retaz dlho nevydrzi. Moze sa mazat aj slivovicou.
Dano5 chvali nejake nanotech mazivo.... ale zabudol som znacku.... vraj je super a hlavne necierni retaz..... noze Dano, daj nam nazov/link.... aj mna to zaujima
necierni retaz? to akoze nebudem mat na lytku vykresleny paradny retazovy motiv?
sak to by mi zena neverila ze som bol na bike. to je ako vratit sa po vyjazde a nemat na ruke ci nohe skrabanec
Kupil som v LIDL akcii, ktora zacinala v pondelok minuleho tyzdna(24.8.) tu pumpu. Pumpa ma dvojitu hlavu - na galuskovy a autoventil. Ani za nic na svete neviem prist na to, ako mam prepnut tok vzduchu z auto ventilu na galuskovy...automaticky to nejak nefunguje. Neviete ako na to?
Zatlac tenkym sroubovakom dovnutra hlavy - ono by to tam malo mat nejake prepinatko, ktore sa aktivuje zasunutim ventilu a nie vzdy funguje (aspon pumpa z minulej akcie to tak mala a vytacala ma tym - este ze som ju mal iba pozicanu)
Dano5 chvali nejake nanotech mazivo.... ale zabudol som znacku.... vraj je super a hlavne necierni retaz..... noze Dano, daj nam nazov/link.... aj mna to zaujima
áno,už asi rok používam výlučne "suché" mazanie,reťaz po cca 100 km len pretriem handrou od prachu,potom-najlepšie po jazde prestrieknem,do rána to zaschne a ďalších cca 100 km jazda-mazivá z PTFE reťaz čiernia,tento Nanoprotech nie http://nanoprotech-sk.webnode.sk/products/nanoprotech-bicycle/
ak to bola otázka na mňa.... tak priznám sa netuším, záleží AKO budeš "dávkovať"
mám ho asi mesiac
nastriekal som všetky pohyblivé časti .... nechal hodinku postáť a prebytočne množstvo utrel
a reťaz asi 3-4 x zatiaľ ..
a ešte je ho tam dosť zdá sa
ešte ho použijem aj na cesťák ... tam to bude podľa mňa jednotka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sak to by mi zena neverila ze som bol na bike. to je ako vratit sa po vyjazde a nemat na ruke ci nohe skrabanec
áno,už asi rok používam výlučne "suché" mazanie,reťaz po cca 100 km len pretriem handrou od prachu,potom-najlepšie po jazde prestrieknem,do rána to zaschne a ďalších cca 100 km jazda-mazivá z PTFE reťaz čiernia,tento Nanoprotech nie
http://nanoprotech-sk.webnode.sk/products/nanoprotech-bicycle/
http://www.exisport.com/katalog/product/24183-NANOPROTECH-1K-SpreJ-BICYCLE-150ml/
podľa mňa až neskutočne "stíchne" reťaz ... ostal som príjemne prekvapený
mám ho asi mesiac
nastriekal som všetky pohyblivé časti .... nechal hodinku postáť a prebytočne množstvo utrel
a reťaz asi 3-4 x zatiaľ ..
a ešte je ho tam dosť
ešte ho použijem aj na cesťák ... tam to bude podľa mňa jednotka
bral som toho viac,aby sa poštovné po rozrátaní "stratilo" ale už je to dostať hocikde,a ešte aj lacnejšie ako na stránke dostibútora,napr:
https://www.insportline.sk/8211/sprej-nanoprotech-bicycle?gclid=CPrC-J7e3ccCFUu6Gwod2usLLA
a RANDAL má pravdu,sme O.T. takže týchto pár príspevkov by sa malo presunúť do prísl.témy