ked uz tu spamujem tak mne osobne je jedno ci ma 6,2kg alebo 7,5kg. je to raketa a musi sa na tom jazdit fajnovo. a obcas treba aj pozartovat trochu a hlavne tu na fore netreba nic brat osobne
Žiadna škoda. Mám Venge na staršej elektronickej Dure a tiež so Zippmi 404 fire., pretože som na to vtedy mal. Bol to nadčasový bicykel na vtedajšiu dobu a rád sledujem jeho inovácie. Batéria zabudovaná vnútri, aerodynamické posunutie bŕzd na tohtoročnom Cavendishovom špeciály. Ako sa hovorí: "nech vidia, a tí blbší nech závidia."
Nic v zlom, vazne, trochu mi to udrelo do oka. Myslel som ze si to nevazil. Trosicka lepsie osadeny sworks venge v 56 mal daco cez 7kg ale nebola to takato limitovana edicia.
***** komentare ignorovat a basta. Pekny bicykel - ale na Venge rame mi vadi jedina vec - a to vysoka hlavova trubka. Tuna to je mozno aj tym, ze je ram vo vacsej velkosti. No inak krasavec a podla mna ani nie pohrebak - ved tato Cavednish edicia ma decentne ale ozivenie farebne. Kazdy ma svoje ale ja zasa moc nemusim farebne jogurty ako v 80/90ych rokoch.
Na kolach si nezvazoval dat dole polepy Zipp? Podla mna by to vizualne prospelo.
Jo a gratulace - fajnova zostava.
@dovo si ma sfukol jak zapalku.. ale som rad, ze si ma vsimas a ze na mna myslis (srdieckovy smajlik)
a cakal som, kto prvy na mna vytiahne UCI limit... takze pomyselneho bobrika za rychlost ziskava dovo!
kimlo, zase si nenamyslaj a nedomyslaj, ako mas vo zvyku clovek by musel byt slepy, aby si nevsimol tvoje pocetne komentare v Cestnej cyklistike orvaq vsak jazdi. ale iba od zaciatku tejto sezony
dovo moje pocetne komentare? ja mam od roku 2006 spolu 1980 komentarov, kdezto ty ich mas od roku 2012 az 1507 .. tak mi nieco hovor o pocetnosti komentarov cmuk
dalsi argument a la kimlo. nehovoril som, ale pisal. a o pocetnych, nie o celkovych. aj slabomyselny clovek pozna rozdiel, ty nie mna si nenabalis, uz som obsadeny. musis preto svoje lacne inakorientovane pubertalne chutky smerovat inam
A nejazdi Cav v ramci Etixx-u zmluvne Shimano a nie SRAM btw.?
ono to zmluvne asi nemajú, akože v zmysle, že ich shimano nesponzoruje, majú to len dočasu až fsa nedokončí ich vlastnú sadu... preto aj mali rôzne problémy ako padajúcu reťaz a podobne, lebo tam vozia všetko ostatné od FSA, podobne myslím že to je aj u TS
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vsak nema predne koleso nahodene, nevidite?
baterka tam je, ale vybita
***** komentare ignorovat a basta. Pekny bicykel - ale na Venge rame mi vadi jedina vec - a to vysoka hlavova trubka. Tuna to je mozno aj tym, ze je ram vo vacsej velkosti. No inak krasavec a podla mna ani nie pohrebak - ved tato Cavednish edicia ma decentne ale ozivenie farebne. Kazdy ma svoje ale ja zasa moc nemusim farebne jogurty ako v 80/90ych rokoch.
Na kolach si nezvazoval dat dole polepy Zipp? Podla mna by to vizualne prospelo.
Jo a gratulace - fajnova zostava.
pivo v ziadnom pripade neobmedzovat
Weight: 6.70kg
Specs:
frame: 56cm S-Works Venge Cavendish Edition
shifters: Sram Force 22
R derailleur: Sram Force 22
F derailleur: Sram Force 22
crankset: S-Works cranks, alum spider
brakes: Sram Red Aero Link
chain: KMC X11SL
cassette: Shimano Dura Ace 9000 11-25
stem: 3T ARX Team Stealth
handlebar: 3T Ergonova Team Stealth
tape: Easton Microfiber
saddle: Specialized Romin Pro
pedals: Speedplay Zero stainless
wheels: Zipp 303 FC clinchers
tires: Specialized S-Works Turbo 24
tubes: Giant
cables: Jagwire
http://www.bikeradar.com/road/gear/article/pro-bike-mark-cavendishs-specialized-venge-video-37773/
a cakal som, kto prvy na mna vytiahne UCI limit... takze pomyselneho bobrika za rychlost ziskava dovo!
orvaq vsak jazdi. ale iba od zaciatku tejto sezony
orvaq ten bike co som dal je z roku 2013
ono to zmluvne asi nemajú, akože v zmysle, že ich shimano nesponzoruje, majú to len dočasu až fsa nedokončí ich vlastnú sadu... preto aj mali rôzne problémy ako padajúcu reťaz a podobne, lebo tam vozia všetko ostatné od FSA, podobne myslím že to je aj u TS