Vieš čo ja som veľmi spokojný. V zime som ju veľmi nevyužíval, ale skúšal som ju aj počas snowboardovania a v pohode. Teraz skôr na bikovanie a potom na leto k moru. Pozri si tam tie parametre, je to tam dobre napísané na tej ich stránke.
Mne sa tie videa aj s SJ4000 aj s GO Pro zdajú v pohybe dosť neostré a rozmazané majme keď to dám na celú obrazovku. Neviete ako je na tom GO Pro hero 3 alebo GO PRO Hero 4. Nemá niekto skúsenosť alebo ukážku videa. Po nete je toho síce dosť ale väčšinou sa jedná o reklamné videa. A tie nemusia byť vieruhodné.
tak tam je ten problem, ze kamera to nestiha zaostrovat pri tej rychlosti a v lese sa ti stale menia svetelne podmienky. Asi najviac ide o to ako upevnis tu kameru aby bola co najviac zafixovana.
tie kamery nepotrebuju ostrit a casto ziaden autofocus ani nemaju - maju totiz miniaturny senzor a sirokouhly objektiv, takze vsetko od nejakeho polmetra po nekonecno je viac-menej ostre
a co sa tyka ostrosti reklamnych videii a realnych - okrem doostrenia a doladenie v post-procese, su tam este dalsie faktory ktore maju vplyv na ostrost - hlavne svetelne podmienky a FPS. V tme - okrem toho ze senzor bude viacej sumiet - bude kamera pouzivat aj dlhsie expozicne casy, cim vznikne pohybova neostrost - ked jeden frame ma cas expozicie napr 1/40s a ty ides na bicykli 25km/h, tak ta scena bude jednoducho rozmazana. Prepnutim do 60fps modu prinutis kameru pouzivat kratsie casy, ale bude to zase na ukor sumu... proste treba vela svetla, alebo obrovsky senzor so svetelnym objektivom - a to nema ziadna kamerka
vlastním tú najlacnejšiu gopro, a mám skúsenosť aj aj s kamošovou GoPro Hero 3+ .. výrazný rozdiel je hlavne v ostrosti obrazu, kdežto na 3+ je aj tráva pekne "zaostrená" na mojej je to také, všelijaké.. obraz je tada hlavne jemnejší, detailnejší, krajší
Má niekto reálne skúsenosti s Garmin Virb Elite? Neriešim váhu. Skôr ma zaujíma kvalita videa, funkčnosť GPS, výškomera, ... Potešili by aj nejaké nereklamné videá z tejto kamery.
Ďakujem.
Video je kvalitné, aj nočné jazdy sa dajú točiť. GPS funguje ako má, výškomer to nemá, výšku berie akurát z GPS. Ja mám k tomu bežne pripojený hrudný pás na meranie TF a senzor kadencie. Rýchlosť vypočítava opäť iba z GPS. Ovládam to diaľkovo cez Edge 1000.
Dakujem. Hlavne mi ide o video. Pas TF a kadenciu mam cez mio tiez s technologiou ANT+ to by malo teoreticky spolu fungovat. Par videi som nasiel na youtube. Na moje pouzitie by to kvalitou malo stacit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som spokojný, pomer cena - výkon - značka je na výbornú. moje video s ňou: https://www.youtube.com/watch?v=RqQWFrfmT54
a co sa tyka ostrosti reklamnych videii a realnych - okrem doostrenia a doladenie v post-procese, su tam este dalsie faktory ktore maju vplyv na ostrost - hlavne svetelne podmienky a FPS. V tme - okrem toho ze senzor bude viacej sumiet - bude kamera pouzivat aj dlhsie expozicne casy, cim vznikne pohybova neostrost - ked jeden frame ma cas expozicie napr 1/40s a ty ides na bicykli 25km/h, tak ta scena bude jednoducho rozmazana. Prepnutim do 60fps modu prinutis kameru pouzivat kratsie casy, ale bude to zase na ukor sumu... proste treba vela svetla, alebo obrovsky senzor so svetelnym objektivom - a to nema ziadna kamerka
Má niekto reálne skúsenosti s Garmin Virb Elite? Neriešim váhu. Skôr ma zaujíma kvalita videa, funkčnosť GPS, výškomera, ... Potešili by aj nejaké nereklamné videá z tejto kamery.
Ďakujem.