No ak sa na to pozerám len z hľadiska farebnosti, tých rôznych odtieňov modrej (ak beriem za modrú aj tyrkysovú) je na bicykli už použitých toľko, že k sebe vôbec nepasujú. V tomto prípade už bohužaľ pre modrú na Tvojom bicykli skôr platí, že "menej by bolo viac".
Kombinovať atypické farby nie je jednoduché a môže byť ošemetné.
Ale pokiaľ píšeš, že cena bola neodolateľná, potom to asi nebolo prioritne o farebnosti...
ram a omotavka je rovnaka farba, kosiky a kolesa su modre. predtym som mal tiez modre polepy. celeste resp Bianchi farbu zohnat na kolesach sa da len tazko a ak aj hej su drahe. a na vystavu to nedavam samozrejme beriem ze v jednej farbe ten cestak nie je, no jazdi sa mi na nom super a to je zaklad
Veď jasné, preto som písal, že dať do súladu tieto atypické odtiene nie je vôbec jednoduché.
A preto pri mojej práci idem radšej cestou farebného kontrastu, ako sa snažiť dať do súladu rôzne odtiene jednej farby. To je na tom to ošemetné a ťažké.
Ale samozrejme, že farba nemá na jazdné vlastnosti kolies žiadny vplyv. Tak nech sa dobre a ľahko točia.
isheep na golf jedine s tebou delarosa pocitovo su o nieco zivsie a od 35km hore mam pocit to ide o nieco lepsie. a zotrvacnost je tiez zas len pocitovo lepsia. nie o vela samozrejme, lebo limity su v nohach nie kolesach, ale mam pocit ze idu o nieco "rychlejsie" ako tie povodne. takze som rad ze som ich kupil
Mám rovnaké kola a prvé čo som spravil keď som ich nahodil bolo odlepenie polepov. Aj tvojmu by to pomohlo a vyzeralo by to krajšie. Ale to je len môj názor, každý máme iný vkus. Mne sa osobne toľko výraznej typografie na kole nepáči.
Na foto nevyzerá byť omotávka vo farbe rámu. A naviac,poznáš to porekadlo ..? : Zelená plus modrá pre blázna je dobrá. Myslím to bez urážky, ono sa to fakt hovorí.
Pridavam aj ja svoj cestny bicykel -starsi ram Fondriest TF3, osadeny na shimano DURA-ACE9000 na kolesach CORIMA aero+ a doplnkami od FSA. Bicykel vazi nieco nad 7kg, jazdec vazi nieco nad 70kg
Riaditka su FSA energy compact. Vyhovuje mi nizky obluk, biela omotavka sa mi paci (schvalne som na nu cakal tyzden, s tachometrom som spokojny tiez, takze nemam dovod robit akekolvek upravy Sedlo Aliante je na moju prdel jak uliate
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kombinovať atypické farby nie je jednoduché a môže byť ošemetné.
Ale pokiaľ píšeš, že cena bola neodolateľná, potom to asi nebolo prioritne o farebnosti...
A preto pri mojej práci idem radšej cestou farebného kontrastu, ako sa snažiť dať do súladu rôzne odtiene jednej farby. To je na tom to ošemetné a ťažké.
Ale samozrejme, že farba nemá na jazdné vlastnosti kolies žiadny vplyv. Tak nech sa dobre a ľahko točia.
Inak by to bolo unotuty.