kamoska zdedila cestak, ale tvrdi, ze na nom nevladze slapat do kopca koli prevodom. Ja sam o cestakoch nic neviem, ale dozvedel som sa, ze existuje klasika a kompakt. Obavam sa, ze teda ma zrejme klasiku.
Chcem sa opytat:
1.staci vymenit kluky a malo by to pomoct? alebo treba menit kluky aj kazetu?
2.ake kluky/kazetu by ste doporucovali - pocet zubov?
dakujem!
posledný komentár: 8. 4. 2013 o 6:46
kompakt kluky maju iba jednu velkost 50/34.
ale dolezite je, aky pocet zubov ma teraz - na klukach aj na kazete. bez domnienok a tipovania. nech pekne spocita. plus nech uda pocet rychlosti (pocet pastorkov na kazete) a od toho sa odvinie dalsi postup. ci bude stacit vymenit prevodniky a bude sediet roztec na klukach alebo vymenit komplet kluky atd.
Zubov 53/39,vzadu 10 prevodov, prehadzka campa record
nie je sa co divit, ze nevladze. klasiku 53/39 jazdi Sagan. takze vymena prevodnikov nepomoze, maju este staru roztec, kompakt prevodniky nebudu pasovat. preto zohnat iba nejake komplet kluky s prevodnikmi 50/34. zavisi od penazenky. pokojne desiatkovy chorus alebo aj rekord, ak chce. v bazaroch sa vzdy nieco schopne najde. a zrejme sa nevyhne aj vymene kazety s vacsim poctom zubov. podla fotky to vyzera na kratke ramienko prehadzovacky a kedze je to rekord, takze maximum kazeta 13-29. campa sice odporuca max 26, ale s dlhsou retazou (comu sa asi nevyhne), s trochou casu pri nastaveni radenia zoberie aj 29.
otázka ešte je či ten Bianchi nemá náhodou ešte taliansky závit
Ono by si to možno repas na Veloce aj zaslúžilo a asi by si to ním aj "absurdne" polepšilo.