Ahojte,

Na novom biku s touto vidlicou mam problem ze po odomknuti z vidlice (pomocou 3 polohoveho prepinaca) sa koliecko nevrati zo zamknutej pozicie spat na odomknutu resp sa vracia velmi pomaly..
Najde sa niekto kto ma tuto vidlu ?

Dik
B.
20.06.2016 - 10:29:15
00
Zrejme bude slabo predopnutý FIT4 adjuster a tak nemá pružinka dostatočnú silu, aby vrátila páčku do základnej polohy. Môže byť aj problém s lankom alebo bowdenom, no to u nového biku nepredpokladám.
20.06.2016 - 11:02:15
00
Mno neviem, mne sa skor ta pruzinka javi ako slaba na to cim ma otocit.. ale mozem sa mylit.. aj ked dam lanko von tak sa to zasekava, takze imho to bude ta pruzinka/nieco ine vnutri ..
mam taky pocit ze od zaciatku to nejde tak dobre ako na starej tore/manzelke na Manitou marvell .. ale to je len moj osobny pohlad. Preto som chcel od niekoho feedback co tu vidlicu realne doma ma..
20.06.2016 - 13:21:35
00
Je to neskutočne piplavá iebačka, ale treba voči sebe akurátne napružiť pevný (čierny) diel voči modrému. Odpojiť lanko, povoliť celý remote lock. Pevnú časť som založil uchytkou bovdenu cca 1/3 vpravo od normálnej polohy. Nasadíš modrú časť s pružinkou do aretácie pružinky v čiernej časti. Musíš mať ale v D-čku, teda plne odomknutú vidlicu. Jemne dotiahneš upevňovaciu skrutky korunky. Pozdvihnutím čiernej časti a jej otáčaním smerov doprava šponuješ pružinku. A ostatné už je na pokusoch, v čiernej časti je po obvode dostatok otvorov na aretáciu pružinky, tak neustále skúšanie a nájdenie optimálnej polohy všetkých troch častí voči sebe. Pozor nemôžeš napruženie prepísknuť, lebo sa pružinky stlačí na doraz a môže sa deformovať. Ja som to rozoberal asi 20 krát, teraz fachčí úplne bombovo.

Taktiež na novom biku a 2 krát mi to v servise nastavovali a to na p... Až som sa s tým iebal sám.
15.10.2016 - 19:05:01
00
keyboard_arrow_up