Potrebujem vymenit radiace bowdeny v rame. V kazdom navode co som nasiel uz boli bowdeny vonku, ale nikde nie je finta ako tie bowdeny dostat do ramu. Napada ma prilepit novy bowden k staremu a ten potom vytiahnut, ale to sa asi rozlepi. Budem vdacny za nejaky link, alebo popis postupu.
Odstrihni bowden aj s lankom pri radeni. Opatrne vyvlec bowden tak, aby ti lanko ostalo v rame a lanko pouzi ako voditko pre natiahnutie noveho bowdenu.
No skusim ako pises. Ten bowden pripevnim k lanku asi nejakym drotom. Dufam ze to nebude v rame klast odpor. Nejako mi nepasuje to vedenie bowdenov v rame. No a o sedlovke ked sa pokazi ani nehovorim.
Kym zacnem robit vymenu bowdenov, spytam sa.
Bowden radenia ide hore do ramu na obr.1 a zospodu von na obr 2.
Mam tomu rozumiet tak, ze lanko je v rame vedene bez bowdenu ?
Zdravim, nevie niekto ci existuje bowden na sedlovku/ radenie , co by mal vonkajsiu vrstvu z nejakeho makkeho materialu? Tie penove srandy nebudu fungovat, kedze kanal, kde treba bowden tahat je mozno 5,5-6mm siroky.
Na Yeti sb115 klepe bowden sedlovky jak besny, skusal som 4mm, skusal som 5mm stale to klepe a neuveritelne mi to lezie na nervy.
Diky, skusim potom 4mm bowden a olepit, uvidim. Je to ale na nervy ?, mal som 4mm klepal jak besny, potom som dal 5mm, trochu sa to zlepsilo ale uz je to zase rusive.
Skus uvidis, ma to aj nejaky tlmiaci efekt v popise. Ked bude miesto to mozno nalepit tak aby to bolo mierne "pokrcene", nie nahladko omotat.. Nech to lepsie tlmi.
Ale podla tejto tabulky, co je najaka automotive specka. Tak asi nieco s inou kategoriou, to co som ti dal je A. Oni budu hrubsie tie co lepsie tlmia.
Keď už je tu načatá tá téma. Menil som teraz kabeláž na CX, vedenie rámom, ale len takou tenkou bužirkou, či čo to chce byť, ktorá trčala z koncovky na bowden. Tá bužírka sa rozpadla, takže som to odstránil, ale teraz mi búchajú samotné lanká v ráme, resp. o seba, navyše sa aj križujú (prešmyk má vstup do rámu zprava, výstup pod strednom vľavo, prehadzovačka opačne). Kde by som zohnal takú bužírku?
vytlaca sa mi priechodka ako vstupuju bowdeny do ramu. skusal som to prilepit chemoprenom ale po niekolkych jazdach som nasiel priechodku komplet von a uz drzala len na jednom bowdene. ram je karbonovy a v mieste priechodky je ostra hrana, ktora mi tie bowdeny derie, ked je ta priechodka vytlacena von. co s tym ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bowden radenia ide hore do ramu na obr.1 a zospodu von na obr 2.
Mam tomu rozumiet tak, ze lanko je v rame vedene bez bowdenu ?
Na Yeti sb115 klepe bowden sedlovky jak besny, skusal som 4mm, skusal som 5mm stale to klepe a neuveritelne mi to lezie na nervy.
Paskuju sa tym kablove zvazky do aut, byvaju aj rozne chlpate
https://www.ahifi.sk/textilna-paska-tesa-51608-25.html?gclid=CjwKCAjw_ISWBhBkEiwAdqxb9lX59XgfwedQQDyenXt1stN7s2E8eKRmSssp5d4aGiMPi3dDezxX_BoCTh8QAvD_BwE
Ale podla tejto tabulky, co je najaka automotive specka. Tak asi nieco s inou kategoriou, to co som ti dal je A. Oni budu hrubsie tie co lepsie tlmia.
Tu je Dcko
https://www.tesa.com/en/industry/tesa-51606.html
Jagwire JSAD0027 ochranná vložka pre vnútorné vedenie, 2.5 x 6 000 mm, transparentná
9,69 €