chcem radu ohladom cistenia matneho karbonoveho ramu..po umyti ostavaju smuhy, kto ma skusenosti- co pouzivate na matne karbonove ramy? su nejake pripravky ,alebo staci saponat? bojim sa aby nedoslo k poskodeniu..dakujem!
Cyklostar asi nie, je trochu mastný, na matnom budú urcite ostávať šmuhy. Avšak na klasický lak ho používam aj ja, po použití ide rám krásne naleštiť. Skús nejaký autošampón.
Jarova voda sa na karbon neda pouzit? Pri hliniku mam najcistejsi vysledok ked bike vydrhnem s hubkou namocenou v jarovej vode a zmyjem to cistou vodou
Ja som si svoj bajk vylestil pripravkom z lidlu. otom som ho chytil ze ho idem prelozit. Skoro sa mi vysykol... ale zato sa leskne ako z oskaroveho filmu
ludia, objavil som super vec - mokra svedska utierka z tesca bohato postacuje na pretretie ramu po kazdej jazde. na rame neostava ziadny sajrajt ako po beznej handre. retaz a prevody vycistim poriadne az po niekolkych jazdach, kazdy tyzden alebo dva. upozornenie: plati pre cestne bicykle
Nekupuj žiadne špeciálne prípravky na rám. Najlepšie na matný rám sú vlhčené utierky na palubnú dosku auta. Rám vypadá snáď lepšie ako nový a dvomi vreckovkami umyješ celý bicykel. Žiadne čmuhy a pod. Kúpiš to v hocijakom supermarkete alebo na pumpe.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/brunox-carbon-care-125ml/4114
Brunox Carbon Care mazivo, 120 ml
7,39 €
MOC 7,49 €-13% BIKEWORKX Shiner Glossy čistiaci a konzervačný sprej, 200 ml
7,29 € -13%
MOC 8,39 €