Čavte, tak sa mi pritrafil doma jeden habit s lefty 2.0 a chcel by som si ju servisovať sám.(na bajkoch som si vždy všetko robil sám a chcel by som v tom aj pokračovať) Je tu niekto kto si tú vidlicu servisuje sám? Zohnali ste niekde nejaké návody, zatiaľ sa mi nič normálne nepodarilo zohnať okrem jednoduchších servisných zákrokov. Aké špeciálne prípravky/oleje/sady náhradných dielov na to používate? Zatiaľ čo som našiel tak ľudia používajú castle tool + púzdierka upnutie tlmiacej patróny. Sú potrebné ešte nejaké iné prípravky? Bol by som vďačný za nejaké nové informácie.
pocul si uz o internete? 😁 ale nie ked som chcel este prednedavnom kupovat canon s lefty tak som na internetoch nasiel dost info o tom ako na to. ci uz youtube alebo ine zdroje. okrem toho uz je aj tu nieco popisane ken treba hladat. a bol tu chalan ktory tu uz bud nieje,zmenil nick alebo sa vymazal, alebo len kasle na toto forum. ktory bol v tom dost doma tusim to bol marina_militare
100 hodinový servis nieje problém ale do patróny som sa radšej nevrhol. Možno časom, teraz som to dal človeku ktorý je v tom doma.
Na vytiahnutie patrony postačí 36 orech, trošku som ho ale prispôsobil aby mi nepoškriabal vidlu a nadstavec( ja som zobral od leonardi factory) na demontáž patrony, označko nájdeš,neviem ho z hlavy.
petrik.. inter... čo? Práveže nájsť normálny návod na plný servis nových lefty je obtiažne. Nehovorím že neexistuje, ale mne sa ho nepodarilo nájsť a to som nehľadal 5 minút a ani hodinu..
Ondrejst na vybratie patróny si chcem spraviť: https://www.thingiverse.com/thing:2891233
V podstate nemám problém si spraviť akýkoľvek prípravok aký by som potreboval. Aký taký servis patróny som našiel, aj keď to asi nebolo úplne košér. Preto píšem sem či by sa nenašiel niekto s osobnou skúsenosťou a za hoci aj úplatu nepredal pár knóv-hóv
Ako sa pozerám na tvojho habita stredové zloženie a kľuky v pohode? Nepukajú?
Prečo by mal byť problém rozobrať tú patrónu, respektíve aj iné časti lefty, všetko je to len o dodržaní postupu a prípadne nejakých prípravkoch. Ale ako pozerám tu sa sotva niečo dozviem.
Prečo by mal byť problém rozobrať tú patrónu, respektíve aj iné časti lefty, všetko je to len o dodržaní postupu a prípadne nejakých prípravkoch. Ale ako pozerám tu sa sotva niečo dozviem.
Keď sa niečo dozvieš tak to tu zaves please. . aj mne by sa to hodilo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na vytiahnutie patrony postačí 36 orech, trošku som ho ale prispôsobil aby mi nepoškriabal vidlu a nadstavec( ja som zobral od leonardi factory) na demontáž patrony, označko nájdeš,neviem ho z hlavy.
Ondrejst na vybratie patróny si chcem spraviť: https://www.thingiverse.com/thing:2891233
V podstate nemám problém si spraviť akýkoľvek prípravok aký by som potreboval. Aký taký servis patróny som našiel, aj keď to asi nebolo úplne košér. Preto píšem sem či by sa nenašiel niekto s osobnou skúsenosťou a za hoci aj úplatu nepredal pár knóv-hóv
Ako sa pozerám na tvojho habita stredové zloženie a kľuky v pohode? Nepukajú?
zlomok z toho je ešte tu - https://vimeopro.com/cannondaletechclinics/tech-clinics/page/1
https://vimeopro.com/cannondaletechclinics/tech-clinics/video/189170526
Keď sa niečo dozvieš tak to tu zaves please.
so zapnutym aut.prekladom