caute... mam novu zadnu brzdu kotucovu hydraulicku znacky shimano typ presne neviem ..ak bude treba pojdem kuknut na bike...problem je vtom ze ked vyndem vonka tak brzda nebrzdi iba vrzga ale ako nahle sa pustim dolu kopcom a zahrejem ju brzdi perfektne...ale dokym ju nezahreje brzdenim nebrzdi skoro vobec iba vrzga..
tak ja neviem ja sa do brzd nevyznam ale viem ze co som mal brzdu predtym tu netrebalo zahrievat uplne aby zacala brzdit ta hned sfleku brzdila...a na tejto musim uplne ju zahriat dade dole kopocom potom zacne brzdit...inaksie nic..
hydraulika shimano... si spominam ako som pred viacerymi rokmi kupoval bike... nejako som mal obdobie (male deti) ze som sa tomu nevenoval, nemal som prehlad... a tak hovotim predajcovi... kotuce hydraulika... vybrali sme bike (taky cenovo lacnejsi na cestu do roboty)), popozeral som.. zaplatil a zobral... doma pozeram ze ze ake fasa brzdy shimano mam..a ajhla... to, ze su to zivicove platnicky a kotuc je vystihnuty z VALCOVANEHO PLECHU som zistil az po podrobnej obhliadke a studiu na nete. Nalozil som bike, takmer sa pohadal s predajcom ze ma na to neupozornil... (z motoriek mam zvyk ze kotucovka musi brzdit ako besna..inak je to shit)a s doplatkom som zobral vyssi model s brzdami Hayes (sintrovane platnicky a liate frezovane kotuce)
Takze k teme..ak je to podobny pripad a su to tie lacne shunty ktore nebrzdia (darmo je to aj hydraulika) tak skoda sa s tym babrat, treba to vymenit za nieco co uz brzdi...
Sintrovane platne ti kusu po zahriati,za studena nie...a ak je ta brzda nova,treba aby si to aj sadlo,necakaj ze vyjdes predajne a hned to bude flekovat
a nedaju sa kupit nove inaksia zmes platniciek na tuto brzdu? lebo s hayes som nemal problem hned ako som vysiel brzdili perfektne a stymito keby ze prednu nemam tak sa zabiijem az pokial zahrejem...
mala by pomôcť. ak chceš aby brzda flekovala hneď bez zahriatia budu pre teba najlepšie organické platničky. Stačí ísť do obchodu odkiaľ máš bike alebo e-shop a podľa kódového označenia hľadať platničky s nápisom Organic
Ja mám brzdu Shimano SLX zatiaľ na organikách, ale brzdi skvelo. V blízkej budúcnosti chcem kúpiť sintrované platne a kotúče už mám (203 a 180) takže to bude flekovať (už to mám odskúšané) hneď aj bez zahriatia. Ty máš ale úplný základ brzd Shimano a tie nemajú takú silu, tak od nich ani veľa čakať nemôžeš
tie nebudu poriadne brzdit nikdy...
budem sa snazit to zhrnut strucne...
ako zistis ci su to frezovane alebo lisovane kotuce sa da velmi lahko...
lisovane kotuce: material je valcovany plech, ma inu pevnost (a tepelnu roztaznost) v priecnom ako v pozdlznom smere.. ostre hrany na okraji su iba na jednej strane... raznica vystrihne (tlaci) kotuc z jednej strany... tu je len priblizny obrazok copyrightwww.ksp.tul.cz www.ksp.tul.cz
staci prstami siahnut na kotuc a hned je to jasne..
farba je taka mdla sedo matna
a funkcnost ... nebrzdi a pri extremnom zahriati sa kruti
frezovane kotuce: material je odlievany ingot narezany na tenke platky a z toho sa frezuje vysledny tvar kotuca... material je homogenny a teda sa pri zahriati nedeformuje...je ovela pevnejsi a vsetky hrany kotuca su ostre na dotyk, pretoze su frezovane kolmo na kotuc, material je lesklejsi a niekedy je na nom vidiet aj stopy po bruseni copyrightmedia.performancebike.com media.performancebike.com
takze ak nie su poriadne kotuce nebudu nkdy poriaden brzdy...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze k teme..ak je to podobny pripad a su to tie lacne shunty ktore nebrzdia (darmo je to aj hydraulika) tak skoda sa s tym babrat, treba to vymenit za nieco co uz brzdi...
bol som pozriet co to mam za brzdu no okrem napisu shimano som nevicital model aky to je...bud som slepy alebo totam nieje napisane..
vedľa fotky to píše
takže je to základný model
Ja mám brzdu Shimano SLX zatiaľ na organikách, ale brzdi skvelo. V blízkej budúcnosti chcem kúpiť sintrované platne a kotúče už mám (203 a 180) takže to bude flekovať (už to mám odskúšané) hneď aj bez zahriatia. Ty máš ale úplný základ brzd Shimano a tie nemajú takú silu, tak od nich ani veľa čakať nemôžeš
tie nebudu poriadne brzdit nikdy...
budem sa snazit to zhrnut strucne...
ako zistis ci su to frezovane alebo lisovane kotuce sa da velmi lahko...
lisovane kotuce: material je valcovany plech, ma inu pevnost (a tepelnu roztaznost) v priecnom ako v pozdlznom smere.. ostre hrany na okraji su iba na jednej strane... raznica vystrihne (tlaci) kotuc z jednej strany... tu je len priblizny obrazok
staci prstami siahnut na kotuc a hned je to jasne..
farba je taka mdla sedo matna
a funkcnost ... nebrzdi a pri extremnom zahriati sa kruti
frezovane kotuce: material je odlievany ingot narezany na tenke platky a z toho sa frezuje vysledny tvar kotuca... material je homogenny a teda sa pri zahriati nedeformuje...je ovela pevnejsi a vsetky hrany kotuca su ostre na dotyk, pretoze su frezovane kolmo na kotuc, material je lesklejsi a niekedy je na nom vidiet aj stopy po bruseni
takze ak nie su poriadne kotuce nebudu nkdy poriaden brzdy...