Vie mi niekto poradiť, kde na Slovensku robia lakovanie rámov? Ide mi o kvalitnú prácu - odstránenie starej farby, základná farba, lak, nalepky, vrchný lak. Mám síce úpne nový rám( som klasik- niet na CrMo ocel), ale chcem ho mať v inej farbe.
Vie mi niekto poradiť, kde na Slovensku robia lakovanie rámov? Ide mi o kvalitnú prácu - odstránenie starej farby, základná farba, lak, nalepky, vrchný lak. Mám síce úpne nový rám( som klasik- niet na CrMo ocel), ale chcem ho mať v inej farbe.
Neviem odkial si, ale skusil by som Satku z Dubnice. Robi vlastne ramy, aj si ich lakuje s farebnymi prechodmi a samiskami. Kedysi som sa ich pytal na moznost prelakovania bajku a vraveli ze NO PROBLEM aj so samolepkami pod lak. Potom sme sa k tomu prakticky ale uz nedostali. Kontakt by si ma najst na http://www.slovkolex.sk
nie je problem ti nastriekat pod lak aj "amazonske kvetinky"...ake prechody si tam predstavujes a kolko zato asi chces dat...ak mas vazne zaujem o slusnu robotu, kludne mi to dones, pripadne posli do PE
tak som tam volal a uz len potvrdim ze nevedia spravit kombinaciu dvoch farieb. To co ma viac zarazilo su vety od heca : "A ďalšia háklivá záležitosť je oných vypaľovacích 200°C.Ktovie čo to porobí s vytvrdenou hliníkovou zliatinou". Ale ked sa nad tym zamyslim tak striekaju hlinikove disky na auta, co je tiez hlinikova zliatina. Este raz tam zajtra zavolam a pozistujem viac. Ak niekoho este napadne nieco na co by som sa mal spytat resp. si dat pozor tak nech da vediet
Ale ked sa nad tym zamyslim tak striekaju hlinikove disky na auta, co je tiez hlinikova zliatina. Este raz tam zajtra zavolam a pozistujem viac. Ak niekoho este napadne nieco na co by som sa mal spytat resp. si dat pozor tak nech da vediet
Myslím,že ideš na to dobre,logicky.Ide o to,že hlinikových zliatin je spústa a rovnaká spústa je aj výrobných technológií.Disky na autiaku musia byť tiež pevné a zároveň pohlcovať rázy,...atď.atď.Tvar je sice úplne iný...no neviem
Ešte Ťa chcem upozorniť na pieskovanie.Pozor aby Ti to nevytrhalo mikročiastočky z materiálu a ak by použili broky,môžu zostať naopak vtlačky
Caute.
Vie mi niekto poradit kde v okoli BA vedia opieskovat a prestriekat ram biku? Chcem kombinaciu dvoch farieb ale nic extra zlozite.
Počuj a nerozmýšľal si nad eloxovaním ? Jedná sa tiež len o jeden farebný odtieň,ale je to technológia ako šitá na hliník a jeho zliatiny
Pokiaľ sa ovšem Hliník neodsťahoval do Humpolce ...he-he
tak som tam volal a uz len potvrdim ze nevedia spravit kombinaciu dvoch farieb.
Zo svojej skúsenosti Ti ale radím,aby si sa tejto problematike príliš nevenoval.Minule som si urobil zo starej prednej vidly taký prípravok na centrovanie kolies a len tak cvične som to strekol klasickým matným autolakom v spreji a vyzerá to celkom solídne.Takže nabudúce streknem celý rám .
Ide o to,že keď do toho zainvestuješ príliš času,peňazí a "vybavovačiek",tak sa potom o ten lak enormne stra*****y sa Ti niekde neoškrel a to je v konečnom dôsledku na škodu veci...ne tak ?
A iróniou je,že bohovsky nalakovaným bikom málokoho ohromíš !
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem odkial si, ale skusil by som Satku z Dubnice. Robi vlastne ramy, aj si ich lakuje s farebnymi prechodmi a samiskami. Kedysi som sa ich pytal na moznost prelakovania bajku a vraveli ze NO PROBLEM aj so samolepkami pod lak. Potom sme sa k tomu prakticky ale uz nedostali. Kontakt by si ma najst na http://www.slovkolex.sk
Vie mi niekto poradit kde v okoli BA vedia opieskovat a prestriekat ram biku? Chcem kombinaciu dvoch farieb ale nic extra zlozite.
Práškovou metódou mu nespravia kombináciu viacerých farieb
tiez pravda, to ma nenapadlo
Veď to.A ďalšia háklivá záležitosť je oných vypaľovacích 200°C.Ktovie čo to porobí s vytvrdenou hliníkovou zliatinou
Myslím,že ideš na to dobre,logicky.Ide o to,že hlinikových zliatin je spústa a rovnaká spústa je aj výrobných technológií.Disky na autiaku musia byť tiež pevné a zároveň pohlcovať rázy,...atď.atď.Tvar je sice úplne iný...no neviem
Ešte Ťa chcem upozorniť na pieskovanie.Pozor aby Ti to nevytrhalo mikročiastočky z materiálu a ak by použili broky,môžu zostať naopak vtlačky
Počuj a nerozmýšľal si nad eloxovaním ? Jedná sa tiež len o jeden farebný odtieň,ale je to technológia ako šitá na hliník a jeho zliatiny
Pokiaľ sa ovšem Hliník neodsťahoval do Humpolce ...he-he
Zo svojej skúsenosti Ti ale radím,aby si sa tejto problematike príliš nevenoval.Minule som si urobil zo starej prednej vidly taký prípravok na centrovanie kolies a len tak cvične som to strekol klasickým matným autolakom v spreji a vyzerá to celkom solídne.Takže nabudúce streknem celý rám
Ide o to,že keď do toho zainvestuješ príliš času,peňazí a "vybavovačiek",tak sa potom o ten lak enormne stra*****y sa Ti niekde neoškrel a to je v konečnom dôsledku na škodu veci...ne tak ?
A iróniou je,že bohovsky nalakovaným bikom málokoho ohromíš