Som tu nový.
Mam Nový bicikel DEMA Energy Team Dark Brown.
Mam najazdených 60km a druhú jazdu som si všimol, že pri zabere mi odiera práva kluka o rám. Musel som tam dat aspoň nejakú ochranu pokiaľ to nevyrieši. Chystám sa do servisu, ale zaujíma ma váš názor. Práva strana je medzera cca 2mm, ľavá cca 2cm.
Prečo to robí? Bola zle spravená montáž? Krivá kluka sa mi nezdá. Všetko je dotiahle. V podstate len na ľavej strane je imbus, ten je dotiahnuty. Vpravo je diera.
Dakujem za rady.
nevidim plastove kruzky-podlozky medzi bb a ramom, predpokladam ze retazova linka v strede kazety bude tiez nasikmo
Pridávam aj foto ako vyzerá retaz
Pohyb nie je žiadny. Všetko je pevne.
Je mozne,ze zvolili zly tvar klúk v deme.
Tento problem bude zrejme na kazdom takomto modely.
Alebo zly tvar ramu co by bol vacsi pruser
Neviem ci su to nevhodne kluky, toto ma vyrobca v katalogu, cize najskor staci pridat podlozku. Takych podloziek bude v kazdom servise pomerne dost, ja mam odlozenych minimalne 5 (keby daco
V kazdom pripade novy bike = zaniest to predajcovi. Myslim ze je takmer iste ze prva vec co spravi je ze tam skusi dat tu podlozku.
Ked podlozis misku tak tym ziskas co?
Akurat kratku osku..
Je to take garazove riesenie,ked uz nemas ine vychodisko.No som zvedavy na vyjadrenie servisu a Dema
Vie tam dat cca 1-2mm podložku. Viac nie.
A nevie či to teda pomôže.
Skúsi to dat a ak to bude stále zle tak budem kontaktovať obchod a budem trvať na výmene za nový kus. Povedal, že sa s týmto ešte nestretol.
Človek má nový bicykel a musím riešiť takéto veci.
Ak by problém pretrvaval, tak je zlý rám?
Celá radosť z bicykla sa vytratila ?
Inak dlzka kluk je aka?
Ale to je jedno.
No ak by bol ram zle vytvarovany,tak je to pruser
Vie tam dat cca 1-2mm podložku. Viac nie.
A nevie či to teda pomôže.
Skúsi to dat a ak to bude stále zle tak budem kontaktovať obchod a budem trvať na výmene za nový kus. Povedal, že sa s týmto ešte nestretol.
Človek má nový bicykel a musím riešiť takéto veci.
Ak by problém pretrvaval, tak je zlý rám?
Celá radosť z bicykla sa vytratila ?
A kde ti bude davat tu podlozku?
Na pravú stranu zvnútra.
Čí mal by inde?