Pri oprave bol celkom problem plášť dať dole s ráfika ale podarilo sa. Problém však nastal pri nasadzovaní plášta naspäť na ráfik. Nech sa snažím akokoľvek plášt ide neskutočne ťažko nasadiť a zakaždým keď sa mi ho podarí nasadiť je na krivo a pri točení kolesom vytvára ako keby osmičku. Skúšal som plášt hocijako naprávať, posúvať ale nič nezabralo.
Je na to nejaký špeciálny prístup ako sa takéto typy pláštov nasadzujú aby boli rovnomerne? Bojím sa že plášt alebo ráfik poškodím ak budem na bicykli jazdiť. Skúšal som na tom prejsť len asi 100m a je cítim nadhadzovanie alebo niečo podobné ako pri osmičke.
Ak som tému založil v nesprávnej sekcii, ospravedlňujem sa a za každú radu vopred ďakujem.
posledný komentár: 22. 11. 2025 o 21:37
posledný komentár: 14. 9. 2025 o 8:53
To tlakovanie ešte zajtra poskusam aj keď podľa pumpy som bol už na dákych 3 bary a viac som sa bál. Určite ešte vyskúšam tu jarovu vodu, ak to nepôjde.
Každopádne ďakujem za rady.
určite je to lepšie, pokiaľ neprerazíš plášť nemáš problém ani defekt. prestavba je úplne jednoduchá, každý čo nemá obe ruky ľavé to v pohode zvládne doma