Zdravim
Zhanam podlozku medzi naboj a brzdovy kotuc pri prehodeni kolies by som nemusel vzdy doladovat strmene
Nemate nejaku radu alebo nahodou taku podlozku posielam davam aj foto
Dakujem
Zdravim
Zhanam podlozku medzi naboj a brzdovy kotuc pri prehodeni kolies by som nemusel vzdy doladovat strmene
Dakujem
take podložky maš na starej zavernej matici z kazety..
Zihadlo 5
Priemer na dosadacej ploche je mensi ako na ozubeni preto musi byt podlozka neuzavreta aby sa dala otvorit pri nasadeni a za ozubenim sa zase zavrie cca o 1mm
Vnutorny priemer toho, kam sa dava tune podlozka je 34mm, tak ten jagwire nemoze na to sluzit. Inak nemal by byt problem nastrihnut podlozku, ale ak to ma 30mm vnutr, to asi nebude moc sediet.
polo: vyzera, ze je to cena za 10ks, ale i tak
edit: na aliexprese som nasiel, M35x45, hrubka 0.1,0.2,0.5, ale cena za 1ks tiez riadna, ~>1e/kus Ale slo by to pouzit , myslim.
Pre istotu som to este razmeral
A podlozka by ma byť resp dosadacia plocha na shimano naboji je:
Vnutro 33mm a vonkajsok 38,8mm
Ale ozubenie na kotuc je 35,5mm
Preto musi byt podlozna otvorena aby sa pri nasadzani dala pootvorit a navliect
Aka to ma byt vlaste hrubka?Ci som si len nevsimol?
Lebo pozeram ze to je asi podla foto konusovy naboj.Co tak radsej posunut to na oske a precentrovat koleso do stredu potom?
Raz som zadné koleso ( náboj na QR ) musel nastavovať aj podložkami na oske ( aby sedela kazeta ) a aj podložkou na kotúči ( vystrihnutá podložka z plechovky nealko piva ).
jasné, podložku vystrihnutú z pivnej plechovky ;-]
Skúšal som to, ale podložka je príliš tenká.
V mojom prípade je potrebná hrúbka 1,5 mm. Zatiaľ som podložku vytlačil na 3D tlačiarni z plastu PLA, ale nie som si istý, či je to dobré riešenie. Myslím, že kovová podložka by bola spoľahlivejšia.
bez zaruky ... niekde som cital ze plechovka je 0,6mm takze potrebujes len viac strihat ... btw zobrat zo zavitu CL matice 1,5mm tiez nie je uplne najlepsi napad ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uprednostnim sk stranku alebo ak by niekto mal na predaj
Jagwire Centerlock podložka pod maticu, 0.2 mm
2,39 €
Dakujem
take podložky maš na starej zavernej matici z kazety..
A minuta citania a zistis ze to je podlozka pod cl maticu
Priemer na dosadacej ploche je mensi ako na ozubeni preto musi byt podlozka neuzavreta aby sa dala otvorit pri nasadeni a za ozubenim sa zase zavrie cca o 1mm
Precitaj si recenzie (Bewrtungen):
https://www.bike24.de/p1490173.html
polo: vyzera, ze je to cena za 10ks, ale i tak
edit: na aliexprese som nasiel, M35x45, hrubka 0.1,0.2,0.5, ale cena za 1ks tiez riadna, ~>1e/kus Ale slo by to pouzit , myslim.
napr. https://www.aliexpress.com/item/33054107372.html
A podlozka by ma byť resp dosadacia plocha na shimano naboji je:
Vnutro 33mm a vonkajsok 38,8mm
Ale ozubenie na kotuc je 35,5mm
Preto musi byt podlozna otvorena aby sa pri nasadzani dala pootvorit a navliect
Lebo pozeram ze to je asi podla foto konusovy naboj.Co tak radsej posunut to na oske a precentrovat koleso do stredu potom?
Ale na pevne osi uz nemozne
Ale kazdopadne dakujem skusim
Dakujem
Dakujem
Podarilo sa vám nájsť nejaké normálne a lacné riešenie?
Skúšal som to, ale podložka je príliš tenká.
V mojom prípade je potrebná hrúbka 1,5 mm. Zatiaľ som podložku vytlačil na 3D tlačiarni z plastu PLA, ale nie som si istý, či je to dobré riešenie. Myslím, že kovová podložka by bola spoľahlivejšia.