Pri preradovani z vecsieho na mensie na kazete retaz vytvori akysi "hrbol" a potom skoci na mensie koliesko co sa prejavi riadnou ranou. Vid obr, snad to bude jasne. V com moze byt problem? Retaz je ok, nova.
Caute na novom biku som sa snazil nastavit prehadzovacku 11 s slx 11-42 a nic.nastavil som dorazy dotiahol lanko...postupoval som podla videa tu na mtbikeri...kazdopadne teraz mi stale skace a dokonca teraz ma rozsach iba 4 az 11.. vsimol som si ze zadna oska sa pretaca a tudis asi neni dobre dotiahnuta cela zadna stavba je taka rozhegana tak som uvazoval ze to bude asi to ci?
a napriklad ked mam zaveseny bike a nastavim to idu my vsetky, akonahle nanho sadnem tak uz sa to rozsteluje inak..inak sa to sprava naprazno a inak ked na tom sedim
nic sak to bud dotiahnem sam alebo necham na servis..lebo pojde to na prvy servis po 100 km len neviem ci predttm nebudem musiet ist pre auto potom by som to musel doriesit sam lebo to mam 60 km a s takou prehadzovackou by to bola sranda.
Jup bolo to ono dotiahol som rychloupinak tak sa aj prehadzovacka zo zadnou stavbou ukludnila a dala sa nastavit neni to ako od profika ale idu secky a nic neskace
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak uz som to vycital z fotky cn-hg 71. retaz mas kompatibilnu.
asi bude kazeta zrela na vymenu.
presne podla toho som to robil