Na najvacsom prevodniku za normalnej jazdy OK. Jak do toho slapnem - retaz z neho padne, zistil som to tak, ze som sa skoro zje..l.
Na strednom tiez OK a ked idem zo sedla tak retaz sa namota na prevodnik
Na najmensom vsetko OK
Kde je chyba?
Kluky a prevodniky su DEORE, kazeta je tiez shimano, nova retaz je KMC.
Moze byt nekompatibilna retaz?
posledný komentár: 28. 8. 2013 o 9:51
vyraz namotat sa na prevodnik pocujem 1x
je jedno akej znacky je retaz, ak si samozrejme dal retaz na tvoj pocet prevodov
Pri kazdej retazi to treba stelovat?
Nj tak pomenim prevodniky v dohladnej dobe - urcite aj ten najvacsi ma toho urcite dost - min 5tis km len ja mam na nom, byvaly majitel bohvie kolko...
canopus, občas sa stane, že sa reťaz neuvoľní z prevodníka a namotá sa. Mne to občas robilo po prejazde blatom na stretnom prevodníku XT. Na cesťáku nikdy.
lord: tak MTB nejazdim,takze tam sa moze stat asi fakt hocico
corsair na meranie reťazí sa vyprdni. Píšem to v podobných témach už X-tý krát. Kúp nové prevodníky, novú kazetu, 3-4 nové reťaze a ku nim rýchlospojky Sram (na 8kolo sú). Rýchlospojky preto, lebo keby si reťaz stále nitoval, tak by nit nedržal a pri zábere by sa mohol jednoducho vyvliecť "roztrhnutie reťaze". Všetko vymeň naraz. Reťaze si skráť na potrebnú dĺžku a každú si daj do nejakého sáčku a označ 1,2,3,4. Každú reťaz po 500 km vymeň za reťaz, ktorá je ďalšia v poradí (alebo si zvoľ interval 1000 km ak jazdíš hlavne cesty).
A jazdi na tom, "donekonečna", teda kým sa neobjavia nejaké problémy. Spoľahlivo by ti to malo vydržať 12-16 tisíc km. A ak jazdíš iba asfalt, tak podstatne viac. Intervaly medzi výmenami reťazí voľ radšej menšie (500 - 700 km) = bude sa to všetko rovnomernejšie drať. Keby si dal interval veľký, tak by si mal opäť problém ako teraz.
S rýchlospojkou je výmena reťaze otázkou 5 minút. Samoizrejme jedna reťaz - jedna rýchlospojka. A do kapsičky si môžeš dať jednu ako rezervnú. Človek nikdy nevie...
Mimochodom na cesťáku mám Campu a reťaze C-9 mením až každých 5 tisíc km. Rýchlospojka Sram pasuje bez problémov. Používam to do 45 tisíc km s tromi reťazami.
Na horskom mám teraz obyčajné reťaze Shimano HG-53 a tie radšej točím 4 kusy po 500 km. Sú vyťahané, ale funguje to OK. Teraz to má niečo nad 13 tisíc km.
corsair, robíš si srandu? Vycvakneš napr. kombinačkami. Chytíš pozdĺžne zošikma rýchlospojku a jemne zatlačíš a je rozpojená. Niekedy ide aj prstami. Reťaz mám pri tom zachytenú pomocou drôtu, aby sa hneď nevyšmykla na zem.
Retaz by som meral a pri opotrebeni menil za novu s tym ze si staru zvyknem odlozit a pouzit ked uz nova retaz preskakuje /ale nie do nekonecna/.
Myslim si, ze slahat do nekonecna na starej retazi je nebezpecne..pretrhnuta retaz v zabere moze sposobit uraz...
Rozbity ksicht od riaditok by asi nechcel mat nik