"podarilo" sa mi takto nešťastne nalepiť ochrannú fóliu (ZEFAL) na spodnú časť rámu. Dajú sa tie bubliny nejakým spôsobom ešte vykorigovať, alebo sa s tým zmieriť ako to je ..odliepať to nechcem, bojím sa, že pôjde s tým aj farba
Ja pouzivam PPF foliu, co sa dava na ochranu laku aut proti kamienkom. Najdes na vselijakych eshopoch, ale tuto v diskusii na fore pouzivaju chalani nejake folie z aliexpressu.
Aliexpres priesvitná stojí za hovno. Teda ochrániť ochráni, ale je to nejaká mäkká hrubá fólia s tenkou ochrannou vrstvou na vrchu. Tá sa ľahko poškriabe a potom sa tie zbytky dávajú zle dole.
Zato tie tvarované špeciálne na rám čo majú rôzne dizajny sú fajn.
Osobne používam fólie od unleazhed.com, ale celkom drahá sranda to je - hlavne keďže som sa chcel hrať s výzorom biku a zároveň dosť extrémnou ochranou - keď od fotím tak môžem pridať fotky, ale jazdil som ten istý dizajn vlani a priebežne sa ma pýtali ľudia že odkiaľ to mám( v prílohe verzia 2023)
Ja som dával priesvitný a na to tie farbičky - hlavne po skúsenosti kedy som si doškrabal lak medzi dvoma nálepkami, alebo na krku od blata pod štartovým číslom.
Bral som konkrétne túto sadu, ale bol som celkovo cez 70€, čiže poštovné zadarmo a blatník k tomu ?? (majú tam aj malé čierne reflexné nálepky ktoré vieš nenápadne umiestniť na kolesá, kľuky, helmu alebo vidličku, nech ťa je viac vidieť po tme)
Ja pouzivam tie priesvitne rolky ochrannej folie z ali. Chce to trocha cvyku ale robi sa s tym pekne. Prilozis obkreslis, das dole lepiacu foliu, prilepis "na vlhko" na ram. Problemove casti ako tvarove prechody a zahyby nahrejes teplovzduskou. A nakoniec strhnes tenku kryciu foliu. Aj v pripade ze som nevytlacil vsetku vodu a ostali pod foliou vyblednute miesta (znak vlhkosti), tie sa po case vyparili. Folia na lesklom rame vypada nenapadne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale to len taka rada do buducna teraz asi prepi*****
Mas na nejaku tip alebo len blbe odkazy?
Zato tie tvarované špeciálne na rám čo majú rôzne dizajny sú fajn.
Osobne používam fólie od unleazhed.com, ale celkom drahá sranda to je - hlavne keďže som sa chcel hrať s výzorom biku a zároveň dosť extrémnou ochranou - keď od fotím tak môžem pridať fotky, ale jazdil som ten istý dizajn vlani a priebežne sa ma pýtali ľudia že odkiaľ to mám( v prílohe verzia 2023)
Bral som konkrétne túto sadu, ale bol som celkovo cez 70€, čiže poštovné zadarmo a blatník k tomu ?? (majú tam aj malé čierne reflexné nálepky ktoré vieš nenápadne umiestniť na kolesá, kľuky, helmu alebo vidličku, nech ťa je viac vidieť po tme)
https://www.unleazhed.com/BP02-Flex-Foil-glossy/BP02-FF-G
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/ochrana-ramu/zefal-skin-armor-l-nalepky-na-ram-matna-14-ks-p145212.html
savings Zéfal SKIN ARMOR L nálepky na rám, matná, 14 ks
15,69 € savings
MOC 26,99 €Unleazhed ma pekné dizajny, ale je dosť hrubý, takže sa treba pohrať a umiestnením, lebo ináč odskakujú okraje.
Ali taká tá hrubá fólia je fajn, ale neskutočne zle sa dáva dole.
A bežné Ali frame protectory sú tiež fajn, ale nie na mieru, takže sa musíš rozhodnúť, že čo chceš.