Cavte páni, neviete mi poradit kde v Blave, najlepsie v Petržalke by mi vedeli vycentrovat kolesa s nabojom na 20mm os.
Viem ze v kaktuse a urcite aj sportservise vP.Bisku*****ach to robia, ale ci nieje aj nieco blizsie
na znievskej som sa pytal hned, to mam najblizsie, ryzmyslam este nad tou pani, co ma servis-predajnu v kotolni myslim ze to je niekdo v okoli romanovej-bradacovej ulice
Ak niekto preteka, neznamena to, ze bude aj dobry mechanik. (nepoznam ani jedneho a nechcem urazit)
Ja sa snazim vsetko robit sam, tuto sezonu mam v plane centrovaciu vidlu co mi chyba. Navody na vsetko su na nete len to musi cloveka trochu bavit.
Súhlasím. Ani som nepísal, že majiteľ je mechanik. To bola len taká neoverená informácia navyše.
Ja sa tiež snažím servisovať svoj bike sám, ale priznám sa, že centrovať vôbec neviem. A napríklad meniť kvapalinu v brzdách sa oplatí tak, že si kúpiš litrové balenie. To zas sám neminieš, takže opäť servis. Cestné biky sú v tomto smere jednoduchšie.
Turbi - ano vsimol som si, len ked kliknes na tej stranke na odkaz "KAMENNA PREDAJNA JE ZRUSENA", tak sa ukaze error. Preto to vyzera ze skoncili :/
inak minuly rok tiez zavrel aj Cyklohouse co bol v centre na Ulici 29 augusta - toto vsetko je dosledok eshopov, nakupujeme uz vacsinou cez internet. Pri tovare to nevadi, no ked chce clovek nieco servisovat, tak potom musi dlho cakat v tych zvysnych par servisoch. Teraz na jar to tam bude najhorsie, treba sa proste naucit co najviac servisovat sam.
iron.hide Kra***** kôli eshopom? Bol som teraz v Kôlničke (na Račianskej) zdalo by sa že chlapíkovi tam za celý den nepríde ani noha, vždy tam mal pusto keď som tam zavítal. Ale keď som chcel vymeniť a prepliesť koleso, tak ma poslal kade lahšie, že až tak o týžden by to bolo hotové. Nechápem, začiatok sezóny, jasné že je nápor, ale tak ťahám kolko môžem aby som zarobil, ked po iné mesiace bude pomenej, nerozumiem tejto ich logike...
Zdravíčko, som v BA nový a potreboval by som servis na cross Kenzel. Aký servis v BA je top prosím? Alebo ísť na predajňu Kenzel Viktorínova ulica? Máte niekto skúsenosť? Ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ak nie asi to poriesil cez jmk...
www.bajkula.sk
www.extreme-bike.sk/?page=4
www.kaktusbike.sk
www.bellbikes.sk
Ja sa snazim vsetko robit sam, tuto sezonu mam v plane centrovaciu vidlu co mi chyba. Navody na vsetko su na nete len to musi cloveka trochu bavit.
Ja sa tiež snažím servisovať svoj bike sám, ale priznám sa, že centrovať vôbec neviem. A napríklad meniť kvapalinu v brzdách sa oplatí tak, že si kúpiš litrové balenie. To zas sám neminieš, takže opäť servis. Cestné biky sú v tomto smere jednoduchšie.
http://www.zanzo.sk/zima/
inak minuly rok tiez zavrel aj Cyklohouse co bol v centre na Ulici 29 augusta - toto vsetko je dosledok eshopov, nakupujeme uz vacsinou cez internet. Pri tovare to nevadi, no ked chce clovek nieco servisovat, tak potom musi dlho cakat v tych zvysnych par servisoch. Teraz na jar to tam bude najhorsie, treba sa proste naucit co najviac servisovat sam.
V pohode a lacny servis je na Mickieviczovej 4 - Tuma-Pol: https://www.facebook.com/pg/Tuma-Pol-1012259852152466/about/