mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 22. 11. 2025 o 21:37
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
https://youtu.be/q71iSEEuiw0 - presne ako majú oni v návode
Hilfe, neviete niekto dnes v piatok v Bratislave ci okoli, na otočku požičat odvzdušnovaciu sadu na sram reverbku ci brzdy?
Zistujem ze moja sa niekde odparila a zajtra rano odchadzame do finale ligure. Sedlovka momentalne nejde. Flaska kvalitneho zarucena
Pomôcť ti ale.osobne neviem, nie som v BA
Hilfe, neviete niekto dnes v piatok v Bratislave ci okoli, na otočku požičat odvzdušnovaciu sadu na sram reverbku ci brzdy?
Zistujem ze moja sa niekde odparila a zajtra rano odchadzame do finale ligure. Sedlovka momentalne nejde. Flaska kvalitneho zarucena
Uz to mam hotove. Na taketo vecae je mtbiker paradny. Silva a jej manzel pomohli.
Som objednával z offsetbushing. Cca za 10 dní to tu bolo a 22€ s poštovním.
Ďakujem
Navyse, ak mas uvedeny model year 2018, tak je snad jasne, aku dokumentaciu potrebujes.
prosim Vas.... ak dam vysunut sedlovku a vysunie sa len do 3/4, v com moze byt problem? Mozno blba otazka, ale mam ju kratku dobu, takze este to nemam moc nastudovane.
Dik
Tak problém vyriešený. Pri poslednom servise som dal veľa oleja do spodných nôh a ten pretlačilo do tlmiacej patróny. Zo striekačkou som odobral 10ml oleja z patrony a už je to OK.
pokial nevyteka okolo spodneho srobu dole , tak sa olej dostava do vrchnej nohy kde je pruzina , nepamatam si presne ako to tam je ale ked zhodis ten poistny kruzok na nohe kde je pruzina tak tam bude tesnenie okolo piestnice tak tebe ocividne netesni