Ahojte bajkeri, posledne dva tyzdne sa mi ozývali zvuky od stredu, tak som sa dnes rozhodol to cele rozobrat a vycistit, avsak pri spatnej montazi sa strhla cela miska, zlozenie je stare asi rok, plus som to robil s momentovym klucom, cize velmi nechapem ako sa to mohlo stat.
Uvazujem co s tym teraz, ci to rovno zaniest do servisu alebo skusit kupit lepidlo na zelezo a misku skusit prilepit k zvysku co je vnutri uz, budem rad za kazdu radu. Vďaka.
mam jasnoi v tom, ze to chcem dat dole, preto sa pytam ci to prilepit lepidlom na zelezo a ak to bude drzat, tak rovno dole a vymenit za nove
Skor ma zaujimali skusenosti, co mi poradite
Plus uvazujem stale ako sa to mohlo nacat, okrem, ,obcasneho bunnyhopu som s nim ani neskakal
Riesil som rovnaky pripad. Spravit zarez pilkou (listom) na kov a vyklepat skrutkovacom a kladivom pod spravnym uhlom. Ak bol zavit pred montazou stredu namazany, tak by to malo ist. Ak by to neslo, tak spravit po obvode viac zarezov (2-3) cez celu misku az po zavity v rame a vytiahnut po kusoch. Hlavne pozor a nezapilit zbytocne do zavitov v rame.
Riesil som rovnaky pripad. Spravit zarez pilkou (listom) na kov a vyklepat skrutkovacom a kladivom pod spravnym uhlom. Ak bol zavit pred montazou stredu namazany, tak by to malo ist. Ak by to neslo, tak spravit po obvode viac zarezov (2-3) cez celu misku az po zavity v rame a vytiahnut po kusoch. Hlavne pozor a nezapilit zbytocne do zavitov v rame.
vdaka za radu, dnes ma teda caka mordor a uvidim co z toho vznike, snad nepojdem kupovat novy bicykel ?
cital som v tej diskusii, ze uz pouzivas bezudrzbovy stred, vies mi poslat link o co ide pls?
Problem vyrieseny, poriesil som to mozno trochu drahšie ale vyslo to, kupil som lepidlo na kov, prilepil odtrhnutu misku a po par hodinach nebol problem to odkrutit prec
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ja by som spravil zarez, kladivo skrutkovac a vyklepal ako kedysi🙂
Tiež som ešte takýto úkaz nezažil, a netuším čím by si to chcel prilepiť, keď by to malo udržať celú silu pri pedálovaní.
Jediná možnosť nové ložiská.
Skor ma zaujimali skusenosti, co mi poradite
Plus uvazujem stale ako sa to mohlo nacat, okrem, ,obcasneho bunnyhopu som s nim ani neskakal
problem je, ze mne sa miska odtrhla od zavitu, ktory je vnutri.
vdaka za radu, dnes ma teda caka mordor a uvidim co z toho vznike, snad nepojdem kupovat novy bicykel ?
cital som v tej diskusii, ze uz pouzivas bezudrzbovy stred, vies mi poslat link o co ide pls?
Na tej druhej fotke pekne vidno, že si nemal misku poriadne dotiahnutú