Zdravím. Mám bicykel, má asi 1 rok a nedávno mi nastal jeden problém so zadným kolesom. Pri pedálovaní mi to tiká a keď som dal dole koleso pri príležitosti výmeny plášťa, tak os v náboji mi lietala. Dal som koleso na bicykel a dotiahol a keď začnem s kolesom trocha hýbať z prava do ľava tak sa trocha hýbe. Chcem sa spýtať či mám vymeniť celý náboj, alebo iba os?
a co tak to dat dotiahnut do servisu kde si ho kupil? a nemusis nic menit...pozru sa na to a povedia kde je problem. mozno sa ti len povolil konus
nenapisal si co mas za naboj a na akom biku?
Mám náboj JoyTech D041DSE/D242DSE . Bicykel: http://www.kenzel.sk/bicykle/horske-bicykle/shade-bx-disc/ (Bohužiaľ, nevyberal som ja, za tie peniaze by som si vybral rozhodne niečo iné). Aj ja som rozmýšľal že bude najlepšie zaviesť to do toho obchodu, ale v tom servise predávajú nejaké 2 staré rakety, ktoré sa bicyklom rozumejú iba toľko, čo prečítaju príručku. Viem z vlastnej skúsenosti, pýtal som si dušu na dvojráf s autoventilom a dali mi dušu s klasickým ventilom. Takže tomuto riešeniu by som sa najradšej stránil, resp. beriem to ako krajný prípad.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nenapisal si co mas za naboj a na akom biku?
http://www.ivelo.cz/servis-tipy-rady/domaci-servis-kol/udrzba-predniho-naboje/